dag 05 - min dag

detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår men ...

i alla fall så vaknade jag idag (igår) halv åtta och då gick jag upp och gjorde mig i ordning för att sedan åka till sandviken på ett möte som började klockan nio och höll på fram emot elva ungefär. Därefter åkte jag till pappas jobb och hämtade lite papper som jag behövde angående lägenheten för att sedan åka till allokton och lämna in dom. Åkte vidare till stensätra hem till min kusin och va där till tre ungefär sen åkte jag och hämta maria vid resecentrum för att vi skulle åka till valbo och kika...

men som vanligt köpte jag inget (duktig) för jag ska spara mina pengar till stockhholmsresan som blir av snart. maria hittade inte heller något i valbo så vi åkte till gävle och där hittade hon iallafall en tröja. tog bilen hem och jag hann inte vara hemma speciellt länge innan jag sov. mellan halv 9 -9 somna jag och sov till 6 imorse, SKÖNT!


skön dag. 



snösnösnösnö . .. .

HEJ VINTERN 1998!!!

det blir bara mer och meer snö, visst jag gillar snön mer än vanligt detta år men nu räcker det faktiskt!! det har snöat konstant sen i fredags (fast nu har det slutat), det är helt sjukt hur det kan snöa så mycket men det har ju sin charm det också! det enda negativa är när man ska köra bil på kvällen då det är mörkt och det öser ner snö, man ser ingenting!!! man kan inte ens ha hellyset på för då ser man bara snö, man får köra i 40-50 på 80 väg och det har aldrig tagit så lång tid för mig att komma hem som det har gjort dom två senaste dagarna men hellre det än att man kör åt helvete kanske haha..

hoppas det är uppehåll från snön nu, det behövs inge mer som sagt! 


medans det är uppehåll nu ska jag passa på att åka in till sandviken och gå på julskyltning, då får man förhoppningsvis lite mer julkänsla, fast jag har känt mer julkänsla i år än något annat år eller inte då när man var liten men det kan man inte jämföra med. 

dagens plus idag är att ..  

- jag ska äntligen få träffa lisa som jag inte träffat på över 2 veckor!!!
- jag ska träffa sara som kommer hem idag
- jag ska åka till järbo och hälsa på min andra familj 
- min syster kommer hem :)

min syster flyttar hem idag, INGEN är gladare än jag!
världens bästa, jag älskar dig mitt hjärta! ♥


dag 04 - vad är kärlek

det finns olika sorters kärlek, tex. kärleken till familjen, vännerna, någon idrott, pojkvännen osv. kärlek är något väldigt vackert som man ska vara rädd om, alla behöver ha kärlek runt omkring sig mer eller mindre. man ska våga ge kärlek och även våga ta emot den. 

själv känner jag kärlek till min familj, mina vänner, sommaren (SOLEN) och fotboll.  Jag kan bli så glad och känna så mycket kärlek inom mig bara för att det är så vackert väder ute, solen skiner och man får gå och kolla på fotboll - det är livet. jag bara älskar det. SOLEN skiner och när den gör det då skiner jag också :D

nää men faktiskt, det finns mycket som är kärlek. 

ni fattar själva.  godnatt


vinterland

det bara öser ner snö här hemma, det är kul faktiskt, för ska det vara snö så ska det vara mycket och framförallt nu när det snart är jul! det är så mysigt ute när dom börjar julpynta på stan osv. det är så härligt att gå ute och kolla, speciellt när det är mörkt och man ser det fina dom gjort mycket bättre! det är 27 dagar kvar till julafton och det är nu folk börjar fråga en vad man önskar sig i julklapp, jag vet inte vad jag önskar mig och på dom senaste åren har jag alltid önskat mig pengar (vilket är tråkigt att få egentligen för man vill ju ha paket :D) för att kunna köpa det jag själv vill sen. men.. nu har jag faktiskt något jag önskar mig dock är det inget jag kan få i något paket men jag önskar att jag får bli frisk och ska kunna börja leva mitt liv så som jag vill. jag kommer nog alltid leva kvar i detta men jag hoppas jag en dag kan kontrollera det.


jag måste köpa julkalendrar snart, det är ett måste.. min kusin hade köpt hello kitty kalender så jag funderar på en sån jag också haha! man ska vara barn så länge man kan och jag är då inte vuxen än på ett bra tag! 

igår va jag och kolla på lägenhet och de första jag tänkte när jag kom in va "den här vill jag ha", den var mysig och det skulle passa mig perfekt- nära till skolan, nära till bussar, nära till affärer och det bästa av allt är att en av mina närmaste vänner bor på samma gata, samma trappuppgång, samma länga och faktiskt bara EN DÖRR ifrån! så det skulle ju vara sjukt kul om jag fick ta den! håll tummarna för det.

nu ska jag ta mig ut med elvis på en promenad, ska gå ner till macken och tippa. sen ska jag på fotbollsmöte klockan elva, får se va dom säger för kul där även om jag inte ska spela. kan vara kul att träffa alla igen! fort hem efter det för att kolla på skidorna som börjar klockan tolv (emil ska åka). klockan två far vi till sandviken på kalas till min kusin för att fira henne och min farbror som fyllt/fyller år.  vad som sker på kvällen har jag ingen aning om än, kan bli att vi blir kvar ett tag på kalaset också. men vi får helt enkelt se.

--

ååh, lisa ringde precis!! underbara människa, hon gjorde min dag! jag blev glad, tårarna kom (på ett bra sätt) och det kommer jag leva länge på! jag älskar henne och hennes familj. ♥

nu sitter elvis och väntar på mig så nu lär ja ta mig ut.


ha en bra dag.

ä n t l i g e n .

åkte du ur... jag har nog inte varit såhär lycklig på jag vet inte när! att ett tvprogram skulle få mig att känna lycka de trodde man ju inte haha! blev så glad att jag skrämde iväg maddes katt! nu slipper jag irritera mig på dig längre, för nu är du ute. h e j d å linnea!


olle va bäst idag!


dag 03 - mina föräldrar

här kommer inlägget om mina föräldrar.

jag bor förtillfället tillsammans med båda mina föräldrar, min mamma heter mona andersson och min pappa heter tomas andersson. mamma kommer från sandviken och förflyttade sig sedan hit när hon träffade min pappa som är uppvuxen här. dom är gifta som ni kanske ser på efternamnet och om dom är lyckliga ihop det vet jag inte men det får man väl hoppas haha! 

jag har haft en bra uppväxt men det jag har saknat är kärleken, jag har känt den men jag har aldrig fått dom där värmande orden om hur mycket dom tycker om en, aldrig fått en kram när jag varit ledsen, aldrig kunnat prata känslor och jag tror mycket det har att göra med att jag inte kan uttrycka mina känslor så bra osm man borde kunna kanske. Lätt att skriva men svårt att säga. Jag vet att dom älskar mig men ibland kan det vara skönt att få höra att dom verkligen gör det, bara en sån sak! 

men jag har klarat mig bra ändå för jag har alltid vetat att dom finns där och ställer upp för mig vad det än gäller, jag har alltid varit trygg, jag har fått det jag behöver, dom har skjutsat mig till och från träningar/matcher osv. Och jag vet att dom alltid kommer finnas där, dom kommer aldrig vända mig ryggen och det är en trygghet! 
så mycket som dom har ställt upp på mig kommer jag aldrig kunna tacka dom nog för, att dom har orkat kämpa för mig så länge är jag grymt tacksam för, jag är idag glad över att jag har tjatiga föräldrar.


mamma och jag bråkar ganska ofta. vi går inte så bra ihop alla gånger och det bästa vore nog för oss båda om vi bodde på olika håll för att våran relation ska bli bättre och vi ska slippa ryka ihop så ofta som vi gör.

... men vi bråkar inte jämt ;) jag gör gärna saker ihop med mina föräldrar och det är något som jag kommer fortsätta med. 

 ♥

 


25 november

klev upp runt 8 och gick iväg till annica och prata, hon förstår mig på något vis, fast jag inte kan uttrycka mig så bra i ord! sedan tillbaka för att kolla kroppen, där det gick mindre bra, jag fick tillsägelse av göran att det inte va bra, det va sämre än tidigare och om jag inte skärpte mig så skulle jag få en utskällning nästa gång haha! eller varför skrattar jag, det är inget att skratta åt egentligen... den här tillsägelsen kanske var något som jag verkligen behövde för att jag ska fatta någongång? eller? man blir rädd och vill ju tro på det han säger, för han vet ju vad han pratar om, han är den som är utbildad men ändå så vill jag (den andra malin) inte tro på det han säger..

"det finns två vägar att gå, den friska eller sjuka så det är bara att välja" dom orden fick jag höra idag. just nu går det inte att välja, därför kommer det aldrig bli till det bättre så länge jag inte bestämmer mig för att bara gå EN VÄG! jag kommer aldrig att känna mig trygg... varken med mig själv, med min kropp och jag kommer aldrig kunna hantera min ångest om jag inte vågar prova, vågar prova att bara gå en väg! går det åt fel håll så vet jag hur jag ska gå tillväga för att hamna där jag är nu/varit tidigare. men det är just de där med att våga, släppa alla vanor, rutiner och bara vågaa utmana sig själv på något helt nytt, det är de som skrämmer mig - jag har aldrig gjort såhär förut ju.






dag 02 - min första kärlek

jaha, nu ska jag berätta om min först kärlek. 


den som fick mig att bli totalt förälskad var erik hansson. han va min första riktiga kärlek! vi träffades första gången den 30 mars 2007 och vi blev tillsammans den 18 juni! vi var tillsammans i 1½-2 år, vi hade det jätte bra tillsammans, det är absolut inget jag ångrar, det var en underbar tid i mitt liv och jag älskade erik och han kommer alltid att betyda mycket för mig! under våran tid ihop hann vi med mycket, jag mådde så bra och det är tackvare erik och hans familj som jag gjorde det. jag var så kär och han gjorde mina dagar till dom bästa, vi gjorde allt ihop. han fanns alltid där för mig när jag behövde honom, han var underbar.

Men det funkade inte tillslut, jag var inte längre kär på slutet och var tvungen att göra slut - vilket var väldigt jobbigt. jag klarade inte av att ha kontakt efter att det tog slut, erik blev knäckt av att jag gjorde slut och jag klarade inte av att se han så ledsen. jag skulle må så dåligt över att se han så och jag skulle ha ångrat mig och gått tillbaka fast jag inte längre va kär, just bara för att jag älskade han så mycket! men man kan inte vara med någon om känslorna inte finns, det är inte rätt. 

under våran tid så fick jag en andra familj, jag bodde mer där än hemma och jag älskade det! dom har alltid funnits där för mig, från första dagen jag träffade erik och dom finns även där för mig idag även fast erik och jag inte har någon kontakt just nu, dels mitt fel efter att jag tog avstånd men sen fick vi kontakt igen men nu var det längesen! tycker det är tråkigt och konstigt på något vis eftersom vi tillbringade all våran tid ihop när vi va tillsammans och nu är det ingenting. jag hoppas vi kan börja prata igen, eller prata de kan vi ju eftersom jag är så mycket där uppe (järbo) men det är stelt och ja konstigt. det är ibland jobbigt att vara där hemma pga detta men det får gå helt enkelt.  

jag fick iallafall väldigt bra kontakt med eriks syster lisa - hon är en helt underbar människa och jag finner inga ord för hur tacksam jag är för att jag har dig, att du finns där och så mycket som du ställt upp på mig!  ja, jag älskar hela den här familjen och jag kommer alltid att göra det! ♥

vi hann som sagt göra mycket saker ihop under våran tid och jag är glad över allt jag gjorde tillsammans med dig! jag kommer aldrig att glömma, du var ändå min första kärlek.

  

 


fel av mig

hahah de är inte alls 24 dagar kvar till julafton, jag tänkte nog för mycket på själva datumet! tur att man har vänner som påpekar :D  det är en månad kvar! men de går ju nästan lika fort som 24 dagar.


nu ska jag gå ut en sväng, egentligen borde jag hålla mig inne med tanke på vädret :o  FAN VA DE BLÅSER! höll på att blåsa omkull tidigare idag, de lär ha sett väldigt roligt ut men jag klara mig på benen!  jag har hittills inte ens gjort årets första vurpa, tänka sig att jag klarat mig från de än? (bara för de ramlar jag väl så fort jag sätter foten utanför dörren) rätt bra gjort malin!  jag och två tjejer till ska gå och handla, för imorgon ska vi baka till våra fina, underbara, omtänksamma personer som vi fått lära känna under denna tid :)  


tjingeling.  

dag 01 - om mig

Malin Andersson, föddes den 13 november 1989. Jag är uppvuxen i Årsunda och har bott där i hela mitt liv tillsammans med min mamma, pappa och syster (maria) som flyttade då hon blev 19-20 och har bott hemifrån sen dess. Jag var en väldigt hemsk unge när jag var liten, jag gjorde allt för att reta upp lärare och elever men det bättrades när jag började högstadiet, då slog det om helt från att vara den högljuda, stökiga, kaxiga unge som aldrig lyssna till att bli den där lugna, tystlåtna och blyga tjejen som inte våga säga någonting. Det var väl både gott och ont i det kan jag tänka mig. Jag började gymnasiet, gick barn&fritids programet i 3år. Jag hade en underbar klass och vi hade riktigt roligt under dom åren. Somaren 2008 kom och det var dags att ta studenten, den var en av dom bästa kvällarna på länge! Jag saknar det, jag saknar klassen.  

Jag är för det mesta dels en glad tjej, jag försöker visa mig stark och finnas där för mina nära och kära,  för det är ni som får mig att kämpa, det är ni som är det bästa jag har och det finns inget annat i världen som kan hindra mig från att alltid ställa upp för er! Jag tänker rätt mycket, det har jag alltid gjort och ibland är det väl bra men ibland är det mindre bra. Jag tänker inte rabbla upp om hur jag har/haft det igen, det kan ni läsa här isåfall "mitt liv, kampen mot det bättre".

När jag växte upp så var det inga tjejer som hägrade, det var bara killar jag ville umgås med, dels för att mina föräldrar umgicks med sina vänner som hade barn som var killar. Var som sagt hemsk när jag va liten, jag fick skrivet hem i min kontaktbok så att mina föräldrar kunde läsa om vad jag hade gjort för dumt denna dag haha! Jag var inte dummare än så att jag rev ur sidorna innan jag kom hem, inte tänkte jag låta mina föräldrar läsa om vad jag hade gjort, men nästa dag i skolan så såg ju lärarna att jag hade rivit ur sidorna så det slutade ju med samtal istället. Men ja det här var ju det bästa jag visste, jag tyckte det var kul (förstår inte varför riktigt) Detta fortsatte ända tills jag började sexan, då jag började inse att jag inte kunde fortsätta som jag gjorde. 

Jag har alltid älskat att idrotta. Skidor, bandy, innebandy och fotboll ja allt. Men fotbollen är den som har varit min bästa vän genom livet men också min ovän. Jag började spela när jag var 4-5 år med killar, dels för att min pappa skulle bli tränare och för att det inte fanns något flicklag (bara damlag). Jag älskade att få vara med killarna, det var ju sån jag var, mer kille än tjej!  Jag var alltid med på alla raster och spela med dom både äldre och yngre killarna och efter skolan blev jag alltid frågad om att vara med dom äldre att spela, jag vart alltid lika glad och jag älskade det, dom gjorde så att jag utvecklades och det är jag tacksam för. Jag spelade fotboll med killarna ända fram tills jag vart 11år då det kom ett flicklag och jag inte längre fick spela kvar med killarna, det var jobbigt att inte få vara med dom längre och jag tyckte ju inte om tjejer men det ändrades ganska snabbt när jag väl lärde känna dom, jag kom på att tjejer inte var så tråkiga ändå, jag hade faktiskt kul och började umgås med båda könen istället för med bara ett och jag insåg att jag inte längre var någon kille haha. 

Men jag tappade motivationen för fotbollen, jag spelade inte längre för att JAG ville det, jag spelade för någon annan. Jag valde att ta avstånd från fotbollen denna säsong och det visar sig om jag kan spela igen.

NU är nu och jag har funderat länge och provat på saker för att komma fram till vad det är jag vill. Jag började en utbildning som heter CNC operatör men märkte ganska snabbt att det inte var något för mig, för jag fattade ingenting haha. Så jag hoppade av och började tänka igenom vad det verkligen va jag vela göra, jag tror jag kommit på det nu, men man vet ju aldrig. Det visar sig den 10januari om jag valt rätt väg i livet, just nu känns det bra. Ibland önskar jag att jag var lite mer framåt eller det är jag men att jag inte var så rädd för att prova på saker som skrämmer mig.


Ja det var lite om mig.  ha en bra dag :)


24 november

det är 24 dagar kvar till jul, så jag tänkte skriva ett inlägg varje dag (försöka iallafall) som handlar om det här.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – Den här veckan
Dag 10 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 11 – Mina drömmar
Dag 12 – Min första kyss
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Min favoritfödelsedag
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Den här månaden
Dag 17 – Det här upprör mig
Dag 18 – Det här får mig att må bättre
Dag 19 – Det här får mig att gråta
Dag 20 – En första
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här saknar jag
Dag 24 – Mina ambitioner

23 november

imorgon är det bara en månad kvar tills julafton! de är ju lite skoj, mindre skoj är att vi inte ska ha någon julgran? jag är väldigt besviken över det, för det är ju ingen riktig jul utan julgran!! såå bara därför ska jag vara tvärtemot och ta fram den iallafall så får mamma säga vad hon vill, för så länge som jag bor hemma ska det finnas en julgran! 


har precis kollat på dear john igen! det kan vara en av dom bästa filmerna jag sett!
ikväll ska jag på bio med tjejerna här, det ska bli mysigt :)  


kom precis på att jag glömt bort va tjejerna heter hahaha! kul om jag skulle behöva säga nu efter flera veckor "ursäkta, vad hette du nu igen" ..


måste ...

bara göra ett inlägg till dig, HEJ MICKE! 

godnatt.


nothing's gonna change my love for you





i'm damned to feel the way i do
what have i done
to fall so hard
for you






no one can get in the way of what i'm feeling
no one can get in the way of what i feel for you
what i have in me, in my mind is you


17 november

dagarna bara flyger iväg just nu och jag hänger inte alls med, det är redan onsdag? tiden går för fort ibland! på måndag åker jag tillbaka igen, ska bli skönt att få bosätta sig där igen i en vecka och få träffa dom andra tjejerna som jag inte träffat nu på ett tag eftersom jag hamna i fel grupp sist! det är synd att jag ska vara så tillbaka dragen när det gäller att träffa nytt folk, jag väntar gärna på att andra tar kontakt med mig och det kan nog vara rätt svårt också eftersom jag mesta dels är på rummet och sen inte säger så mycket.. men sist jag va i rätt grupp så kom jag närmare två tjejer, som tur är har dom 1 och 2 veckor kvar så det är skönt! varför ska det vara så svårt att ta kontakt med nytt folk? har ändå fhaft gott om tid att lära känna dom men istället skjuter jag på det! får ta vara på dom veckorna som är kvar för dom och hoppas man håller kontakten efter det!

__

har precis kommit in från en promenad, kallt ute nu (-13) men det är rätt skönt att vara ute och gå då! ska ta och duscha snart sen åka till sandviken och kolla in min praktikplats, ska vara på ett rehab där man ska hjälpa till och träna upp människor som haft stroke osv. ska faktiskt bli riktigt roligt! efter det ska jag till gymmet med madde!

ska nog flytta in till sandviken idag till emil och patrik pga vissa själ.. tills jag hittar mig en egen lägenhet!




15 november

har sovit väldigt mycket inatt och bara vaknat en gång faktiskt! jag somnade igår strax efter 21 och vaknade halv 8 i morse! men ville inte gå upp då så låg kvar i sängen ett tag innan jag tog mig ut på en promenad med hunden som just nu ligger och slickar mig i örat, lite mysigt sådär! ska strax ta mig in i duschen för att sedan åka till sandviken på ett möte sen blir det nog gävle en sväng och kika, va i valbo igår men där var det inget som föll mig i smaken så får se om gävle har bättre utbud! kanske ska fixa pass på samma gång..

ikväll är det match, jag är taggad!! ska hinna med och gymma också! 

_____

jag har svårt för att få fram det jag vill ha sagt till den personen jag ska kunna öppna mig för, jag vet inte hur jag ska få fram det, jag får hjärnsläpp när jag sitter där, för jag skäms! jag vågar inte öpnna upp mig, jag får inte fram det som får mig att må dåligt, fast jag vet vad som får mig att må dligt, jag har tankarna med mig varje dag men det är väldigt svårt att förklara hur man känner och få fram det så att någon annan ska förstå och det stör mig!

____

jag kan inte glömma något som var så underbart.
jag kan inte gå vidare så länge du finns i mina tankar.
jag kan inte släppa dig för du är den jag vill ha.
jag kan inte inse att det är dags att gå vidare. 
jag kan inte helt enkelt för jag är kär i dig. 







14 november

utmanad av sara!

4 tv-program:
  • idol
  • gossip girl
  • tre kronor
  • bingolotto
4 saker jag gjort idag:
  • vaknat
  • gått upp för trappen 
  • gått ner för trappen 
  • lyssnat på musik
4 saker jag längtar efter:
  • börja plugga
  • börja praktiken
  • julen
  • dig
4 saker på önskninglistan:
  • flytta till eget
  • åka utomlands 
  • få ett jobb efter jag pluggat klart
  • att få vara med dig
4 saker som jag avskyr:
  • att jag inte kan säga nej  
  • falska människor
  • när folk kör 50 på 70 väg 
  • spindlar
4 saker som jag tycker om att göra:
  • umgås med mina vänner
  • träna 
  • shoppa
  • åka utomlands
4 saker som jag ätit idag:
  • gröt
  • tuggummi 
  • . . .  
  • . . .

TACK!

jag hade en underbar dag igår med släkt och vänner! tack för ni gjorde min dag!


jag började min dag igår med att kolla på innebandy med mamma! aston förlora dock med 4-6 så de var ju lite tråkigt. sara kom till andra perioden och följde sedan med hem till mig för lite kalas! fick fina presenter, jag är mer än nöjd! TACK! klockan började närma sig sju så jag och sara tackade för oss och tog oss in till sandviken. jag har underbar vänner, dom är bäst! jag fick en sjukt bra kväll! jag och sara anlädde till madde där hon, my och johanna var, vi hade inte planerat något, utan vi skulle ta det som det kom helt enkelt! jag och sara va nykter men kände mig ändå onykter ?! hur nu det går ihop! vi satt iallafall och prata massa skit och hade allmänt trevligt, vi vart kvar där hela kvällen och det var längesen jag skratta så mycket som jag gjorde igår!  TACK TJEJER för en underbar kväll och för att ni är dom ni är! ♥  jag kom hem runt 3-halv 4 inatt och somnade ganska så fort!


vaknade upp idag och kände mig bakfull haha! kanske för lite sömn som gjorde att jag kände mig så? jaja! klockan halv 9 vaknade jag men klev inte upp förren halv 10! nu ligger jag i sängen igen men ska ta mig upp för att duscha strax och sen åka in till sandviken för att träna, det blir gym och sen åka lite skridskor på göranssonska, ska bli riktigt roligt! fast kom på mig själv nu att jag ska nog inte duscha före de, är ju lite onödigt haha! innan träningen ska jag göra en annan sak men än så länge är det lite hemligt, för man vet aldrig hur det blir så kanske berättar senare! ska nog även ta en tripp upp till järbo och hälsa på lisa en sväng och sen tillbaka till sandviken till madde för att kolla på fotboll . milan - inter är kvällens match, kom igen nu ZLATAN!


jajuste, angående igår! jag och madde har ju lagt upp att vi är ett "par" (på skämt) på facebook osv. så igår berättade en tjej att det är folk som verkligen tror att det är sant och frågar om det!? hahaah! lite kul är det ju faktiskt, trodde folk i årsunda kände mig och visste att jag inte var lagd åt det hållet menmen! det som skulle vara pricken över i är att min mamma får höra om det, då jävlar tar hus i helvete kan jag säga haha! ja, min mamma tål inte sånt där och efter att min syster berättat att hon gillar tjejer och även hade tjej så tog det knäcken på henne så jag skulle nog ta livet av henne om jag kommer och säger att jag också gör det så på ett sett så är det ju bra att jag inte gillar tjejer på det viset för att spara henne den smärtan! fast ja man ska ju aldrig säga aldrig om sånt där, en dag kanske jag också står där med en tjej? jag bryr mig egentligen inte om vad mamma skulle tycka om det för skaffar man barn så älskar man dom oavsätt vad! så tycker iallafall jag! 

men ja, jag tyckte som sagt att det var lite roligt att folk pratar om det, både jag och madde bara skratta åt det haha! för vi vet ju vad som är sant så!


men nog om det! ska nog kolla på ett avsnitt av tre kronor innan jag går upp och gör mig i ordning! är helt fast i det, frågan är vad jag ska kolla på sen när jag har tittat slut på det?! 



hoppas ni haft en bra helg!


12 november

det är dagen före min dag, imorgon är det 21 år sedan jag föddes! tiden går fort och jag önskar att jag var 9-12 år igen, även om man var en riktig skitunge då så mådde jag ändå bäst! nu får jag inte vara i den åldern igen så jag får väl vara glad att jag blir 21 och ännu lever haha! min syster kommer hit efter jobbet, mysigt :) sen ska jag in till mickis och kolla på film med henne och sen vidare till carro och kolla på idol, får hoppas på att jag hinner med båda, vilket jag borde göra! ska köra bil in till sandviken, första gången sen snön kom och jag är lite rädd för det för jag vet inte hur jag ska göra om jag skulle få sladd, oftast släpper jag bara ratten haha! en gång när jag fick sladd så körde jag ner i diket (samma dag som jag fick körkort) de tyckte jag att jag gjorde riktigt bra faktiskt hahah! 


vaknade halv 7 idag men klev upp halv 8 för att då ta mig ut på en promenad! gick fram med en skjorta till maria först och sen började jag min promenad, va ute på en 50 minuters tur! skönt när det är så härligt väder ute :)  

 nu ska jag duscha och sen sova lite kanske, blev trött nu!


_____


i hjärtat finns ett rum
som bara är för dig
och var jag än tar plats
så finns du här hos mig

kärlek som uppstår plötsligt tar lång tid att bota
du följer mig in i sömnen
jag önskar du va här på riktigt
det finns bara en som du

jag är kär och det är du som fått mig att bli de! 
saknar dig.

vilket jävla skit .....

ja de är precis va det är, ta mig härifrån för jag vill inte vara här och jag vill inte vara den jag är!! jag vill att det här ska försvinna, vara över men när? och hur jobbigt ska det få behöva bli egentligen? räcker det inte snart för jag orkar inte, det tar för mycket av mig och jag vet inte hur jag ska göra.. jag gör emot mig själv hela tiden,  jag har två röster inom mig som säger åt mig vad jag ska göra och varför lyssnar jag alltid på den som vet sämst..... jag kan inte sätta emot utan jag bara måste göra det och när jag väl börjat kan jag inte sluta! vart finns stopp? det finns inget stopp, jag kan inte stanna när jag väl har satt igång och det är det som jag är rädd för att jag aldrig kommer att få slippa! trött på att ha det såhär, jag försöker men misslyckas bara och jag orkar inte det längre, varför bygga upp något som sen rasar såfort jag kommer hem.. jag vill inte vara hemma, jag vill inte bo här och jag vill inte leva såhär!

när kommer vändningen och kommer den komma?   just nu tror jag inte på det!

ser inte fram emot nånting


all i need is you

ligger i sängen men ska ta mig upp nu och ta halv 10 bussen in till sandviken för här hemma kan man ju inte vara! jag vill ha en lägenhet nu!! jag ska iallafall till mickis senare och va hennes stöd när hon ska tatuera sig :)   jag vill också, kanske ska boka en ny tid jag också!! fast har inte riktigt bestämt mig än vart jag vill att den ska sitta men tror jag ska fortsätta på den på magen och att den ska gå upp och ihop med den på armen, vi får se!


 


den nyaste, har två till men inga kort på dom.  stjärnor på magen och text på underarmen!



nä nu ska ja kliva upp, ha en bra dag!


hej mitt vinterland

oooooho de är MYCKET snö som har kommit men den försvinner väl snart eftersom det ska bli varmare! då blir det blött och eländigt, ska det vara vinter så ska det vara lagomt kallt och snön ska få ligga kvar, annars kan de vara!


idag gick jag upp 8 och tog bussen halv 10 in till sandviken för att sola och umgås med min bästa, nämligen madde :) sen så skulle jag iväg och gymma och hon hängde på, braa där! kom hem för ett tag sen så har precis duschat så nu blir det inte mycket mer idag skulle jag tro! eller kanske ska in och kika på innebandy, får se om jag orkar! 

har även tippat idag igen, jag måste ju vinna någon gång eller hur?   


hejdåå.




jag älskar dig! ♥


julmusik

jag som hoppades på att de skulle komma snö idag fick också min snö, wohoow! det har öst ner, nu hoppas jag bara att den ska ligga kvar! OCH vad passar inte bättre än att lyssna på julmusik i detta snöoväder! har dock lyssnat på det i 2 veckor snart men jag tröttnar inte för det är mysigt.

orkar ine åka in och kolla på matchen ikväll, för dåligt väder så vågar inte köra med lillbilen! det får bli en film hemma i sängen istället, helt okej de också! :]




9 november

hejhejhejhej.

idag klev jag upp runt halv 8-8 och gjorde mig klar för ett träningspass, ett konditionspass på 55 minuter vart det. sjukt skönt när det var klart! känner att jag mår så mycket bättre när jag tränar synd att man inte alltid har orken till det men ska bli bättre nu när jag köpt mig ett gymkort!!

efter träningen var jag till tandläkarn, jag hatar att gå dit! fast idag hade jag inte ett enda hål konstigt nog, brukar alltid ha haft ett eller två hål sen jag var liten varje år men jag kanske har börjat borstat mina tänder bättre!? vem vet ;)  slipper åka dit en andra gång iallafall, tack för det!  nu är nu och jag ska ta mig tillbaka till sandviken strax för att träffa carro en sväng och sen tänkte jag kolla på när emil och dom har rinkbandy match!!


vill åka utomlands nu. är SÅHÄR nära att boka men kom på att jag lär ju fixa ett nytt pass haha! gör ja de imorgon så har jag det till början av december så kanske ska tag i det så det blir gort!


och nu ska jag tamig från datorn, för här kan man ju inte sitta! 
fast måste bara säga att jag hoppas det kommer MASSAMASSA snö idag!! egentligen vet ja inte varför jag hoppas för jag hatar snö? men de är mysigt också (ibland). det kan komma nu och så kan det försvinna när det varit nyår för då behövs den inte mer! 


så, nu har jag sagt mitt!

A som i amazing.  you´re amazing!


8 november

ont .



tränat med johanna, umgåtts med syster och sen legat instängd på mitt rum - dagen har varit bra ända fram tilll kvällen, då tappa jag allt och man är där igen, HEJJA! jag vill inte det här, vill inte ha det såhär men ändå lyckas jjag inte få ordning på nånting........................... 


_ __ _ __ 

imorgon ska man till tandläkarn också, hatar tandläkarn! dom gör illa mina tänder jämt haha

vi vann idag förresten, 3-2 vart de! 


nu ska jag sova.
godnatt!



du bara du.




it must have been love

en bra kväll vart det! :)  

men skulle behöva sova men kan inte sova.. borde vara trött men är inte trött?! har varit vaken sen sju imorse så borde vara de men icke!  så ligger i sängen och lyssnar på julmusik just nu och det är ändå rätt så mysigt faktiskt! 


imorgon ska det spelas innebandy, hejjahejja!







7 november

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time


best of you

godmorgon.


fredagens kväll vart lyckad dock så åkte jag hem före tolv, kände inte för mer! men de va kul så länge jag va där. igår så var jag och maria till valbo och kolla lite, fick med mig lite kläder hem. sen var det fotbollsavslutning denna kväll så va ner dit en sväng och kika, dom andra skulle ut på krogen och då åkte jag hem och la mig!

vaknade 7 idag och har varit vaken sen dess. det är fint väder ute så ska gå ut på en promenad strax och ikväll ska jag på bio med min syster :) hämnden ska vi se tror jag.  

 bilder från helgens maskerad.

 
 
 


5 november

då var fredagen redan här, den här veckan har gått sjukt fort och mycket är väl för att jag inte vill åka hem.. hade jag velat åka hem så hade nog veckan gått segt men så är de ju! får bara börja om nu igen och försöka klara av det här, nya mål är uppsatta och jag måste prova för att se att inget händer och om det skulle hända något så vet jag alltid hur jag ska göra för att gå tillbaka.  som tur är behöver jag bara vara hemma 2 veckor nu sen får jag åka tillbaka, skönt!

jag har iallafall saker att se fram emot när jag kommer hem.. 

- maria (syster) åker med oss hem och blir kvar över helgen! jag älskar min syster över allt annat!
- sara kommer också hem över helgen och hon kommer ut till årsunda till mig :) saknat henne!  
- halloweenfest med världens bästa vänner! (idag fredag) 
- fotbollsavslutning (kanske)
- börja gymma
- shoppa
- umgås
- korpen
- fylla år
- förmodligen börja jobba extra annars praktik plats tills jag börjar plugga

så ser det ut framöver, har fullt upp men det är skönt! så det ska väl inte bli så hemskt att åka hem om man tänker på vad som väntar men jag är rädd.


_____________

är rätt många som läser här inne och det skulle vara kul om ni ville berätta vilka ni är :)


nä nu måste jag sätta lite fart. hoppas ni får en bra helg :)
/ malin


I wanna boom bang bang with your body

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

dagen började skit men efter att fått prata av sig (annica är bäst) så känns det lite bättre. imorgon får jag åka hem igen, vilket jag inte vill men jag är så illa tvungen.. är iförsig bra att man får vara hemma också för det är ju trotts allt där jag ska leva men att vara själv och kämpa/jobba emot det här är svårt.  det hade nog varit lättare att komma hem om jag hade mitt "eget" så att säga, vilket jag hoppas att jag får snart!! ge mig lite tur nu då? :)


_______

pappa hämtar mig imon och sen åker vi och hämtar upp min syster i falun som ska åka med oss till årsunda! är väl hemma runt 13.30 - 14.00 och då blir det direkt upp till berga för att fixa inför halloween festen vi ska ha, det ska bli riktigt kul!  ett + är att min kusin ska komma och det ska bli SJUKT KUL, lillplutten min! ♥ så vi får väl se hur bra hon står på sina ben efter kvällens slut haha! hon brukar ju ha konsten att bli riktigt full sägs de, eller?! :p wakaaaa waka eh eh!


nä nu ska jag vidare, hörs! 

/malin

just the way you are

promenerat klart och det vart en skön promenad med bra fart så nu blir det duschen för att sen ta sig ner på stan och fördriva lite tid! idag mår jag helt okej och hoppas det får hålla i sig hela dagen, jag tar inte längre något förgivet, man får ta dagen som den kommer för då blir man inte besviken om det skulle gå åt helvete. jag vet hur mina dagar är, jag vet hur min kropp fungerar och jag vet hur min hjärna funkar och vissa dagar kan jag kontrollera och vissa inte och därför lever jag för stunden, när jag känner att jag orkar med att göra saker då passar jag på att göra det men känner jag att jag inte orkar göra något ansträngande eller att umgås så stänger jag ofta in mig och vill vara ensam och det är något ni som står mig närmast lär acceptera bara. jag behöver då min ensamma tid. den behöver vi alla ibland.

sen angående alkohol, förut kunde jag dricka varje helg för det hjälpte mig (för stunden) att stänga av mina tankar/känslor men dagen därpå fick jag lida för det, det blir så fel, jag förstör bara för mig själv! så jag tycker inte att det är värt det, för som sagt det hjälper inte mig utan det förstör mer och därför avstår jag från att dricka lika ofta, de räcker med någon gång ibland och små mängder så jag inte tappar kontrollen, dock är det inget jag saknar för jag kan ha kul ändå! men jag tycker andra kan acceptera att när jag inte vill så finns det en orsak till det och bara för att jag inte dricker är jag väl fortfarande samma malin eller?  tydligen inte.


jaja.   duscha nu och sen kika på stan!





3 november

varit vaken sen halv 8 och har nyss ätit frukost som bestod av 

1 macka med smör och skinka
1dl kesella + funlight

det sista borde ni prova, det är riktigt gott faktiskt!


nu ska jag ge mig ut på en promenad och rensa tankarna, hoppas det inte är allt för kallt för jag hittade inte min underställs tröja innan jag åkte hit men jag får gå mig varm helt enkelt!



i miss you and your love baby.

2 november

jaha då va vi inne i november månad, den bästa anser jag (eftersom jag fyller då) haha!  jag ligger nu i min säng i mora och har det mys, ska snart ta mig ut på en promenad. Jag va ute igår på en powerwalk i mörkret, det va riktigt skönt men lite läskigt också med tanke på att jag inte vet vem nån är här och man vet ju aldrig va de finns för folk men det gick bra ändå!

_____________________

igår morse när jag va påväg hit så ville jag inte hit, jag förstår inte varför egentligen för när jag väl är här så vill jag inte åka hem! jag blir så lugn i mig själv, jag finner mig till ro och jag behöver inte tänka på någon annan än på mig själv och hur jag borde gå tillväga för att komma ur det här. Jag blir starkare när jag varit här men det rasar lika fort när jag kommer hem, för hemma känner jag mig så liten och svag! jag kan inte acceptera mig själv och det är jobbigt, jag vet inte hur jag ska göra för att fåbort dom tankarna som säger till mig att jag inte duger, att jag inte ska få må bra! för det är ju såhär jag mått i 7-8 år och det har blivit som en vana, en rutin i mitt liv att jag ska ha det såhär fast jag innerst inne vet att jag också ska få komma till det där stadiet att jag ska få "må bra". visst man har inte alltid bra dagar, men det är något man får leva med för det är ju så vardagen är! alla människor har sina bra och dåliga dagar, det är en del av livet. jag har levt med att må dåligt i så många år så jag vet inte / tycker de känns fel när jag väl känner att jag mår bra - varför ska det behöva vara så? när jag väl mår bra så vill jag att jag ska känna att jag förtjänar det, inte att jag ska tänka "varför är jag glad för? jag ska inte vara glad". jag är rädd för vad som kommer hända.

sen önskar jag att folk som inte har en aning om vad det här handlar om ska bara va tyst och inte öppna käften! personer (syftar inte på någon speciell) som säger att det här är en "konstig" sjukdom förstår jag mig inte på? varför är det här en sån konstig sjukdom? har ni haft den själv eller? eller att säga att dom inte förstår varför man gör som man gör och behandlar sig själv illa - nä det kanske inte är lätt att förstå eftersom man aldrig har varit i situationen själv men om ni inte vet eller förstår? försök förstå då, läs om det eller försök sätta er in i situationen hur det är att må dåligt, ni kanske någon gång har mått dåligt själv? vill ni höra att ni är knäpp då och att personer inte förstår varför du mår dåligt när du inte har något att må dåligt över... släng inte ur er massa ord som kan såra någon som redan ligger ner! alla har säkerligen mått dåligt någon gång, det är NORMALT! alla är inte perfekt!

många har inte en JÄVLA aning om vad det här handlar om och hur jobbigt det är att vara i den här situationen, det är så mycket mer än bara EN SAK det handlar om och sen, det absolut värsta jag och många fler som är i den här situationen vet och hatar att höra är att ni har mage att säga att ni förstår hur VI känner oss? hur kan ni veta hur vi känner? ni vet inte och ni behöver absolut inte säga det för att vara snäll!! ibland önskar jag att jag kunde få ta mina känslor och stoppa in dom i erat huvud så att ni fick känna på hur det verkligen är och där efter så kan ni säga att ni förstår hur vi känner!

jag är glad för dom jag har, ni finns där för mig och det är det enda som betyder något - bara att ni visar att ni bryr er är det bästa stödet jag kan få! JAG ÄLSKAR ER! ♥

RSS 2.0