30 oktober

godmorgon! det här börjar bli en vana, att vakna runt 7-8 och är pigg! ibland är det skönt men inte när man lägger sig sent, då hade jag gärna sovit någon timme till men icke!! så jag funderar starkt på att gå upp och baka mitt bröd.


dagen igår va bra, jag va först på ett möte på skolan som gick jätte bra och efter det så åkte jag in till gävle för en arbetsintervju som jag tror också gick bra (kändes så), så vi får väl se! därefter hem och fixa sen vidare hem till kim för att kolla på idol och film, trevligt och en skön fredag. 

idag så ska jag in och kolla på innebandy innan det är dags för mig själv att spela, bra att vi spelar lite så vi är redo inför korpen haha! sen så har det varit prat om utgång men man vet ju aldrig, jag tror jag blir nykter även denna helg, det är rätt skönt ändå + att det är det bästa ör mig att vara det.


nää upp och hoppa nu så jag kan börja baka.
hoppas ni får en underbar lördag.

/ malin


28 oktober



ja man kan ju hoppas och man måste väl innerst inne tro på att de ska bli bra tillslut, eller? fast just nu är den tron väldigt långt borta.

...

kul att jag har vaknat runt den här tiden varje natt i snart en vecka? varför kan jag inte få sova en hel natt för! sen inte nog med så har jag väldigt ont i min tå, jag skulle äntligen ta tag i städningen och tänkte då möblera om på samma gång (duktig). jag skulle flytta min soffa och så fick ja inte loss ena delen så skulle ställa ner den igen och trodde då att den va helt nere men det visade sig att den inte va det så vipps så hade jag den på min tå, skrek rätt ut haha! så den är inte allt för pigg, så frågan är hur jag ska kunna få på mig en sko imorgon/idag?! det värker och dunkar som bara den just nu, hade hellre haft den som igår då den va bortdomnad! är dock inte förvånad att detta hände mig faktiskt haha!




nä ett försök till att somna om till julmusik nu :)
godnatt.

26 oktober

liten.

jag känner mig så liten, jag känner mig vilse, vilse i mig själv! jag har panik, panik för att jag inte får någon ordning på mtt liv! när jag ska kunna börja leva normalt? när ska jag få slippa det här och kommer jag någonsin att få slippa det? i början på det här så gick det bra, jag va stolt över mig själv men den känslan kan jag inte längre känna.. jag vill känna mig FRI och hoppas på att jag någon gång får göra det men det är fortfarande en lång väg dit.. nu känner jag mig instängd, jag har fullkoll på dom tider som jag måste följa (enligt mig själv) och jag blir arg, besviken och får ångest om dom tiderna ändras, ska det behöva vara så? jag tycker inte det! jag håller mig hellre hemma än är ute med vänner för att jag ska ha koll på mig och mina tider.. jag har panik för något måste hända nu, som gör att jag kan känna mig stolt igen! min tredje vecka snart och jag tänker "när jag inte har den här hjälpen längre vad ska jag göra då?" det skrämmer mig!





23 oktober

fin morgon bjöds de på eller hela dagen har varit fin och hur underbart är inte de? har varit iväg och spelat lite innebandy så kom nyss hem så nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg till sandviken en sväng, sen får vi se vad man hittar på!


hoppas ni har en bra lördag för det ska jag ha!



älskar mina vänner - ni är det bästa jag har! ♥

fall for you

det va precis det jag gjorde och jag mådde så himla bra med dig vid min sida! hur ska man kunna glömma, släppa och gå vidare från något som var så u n d e r b a r t!! det går bara inte, för det var en underbar tid som jag aldrig kommer glömma! än hur jobbigt det har varit och hur mycket jag än vill gå vidare så kan jag inte! det är sjukt hur man kan falla så hårt för någon! det känns som jag inte kan/vill bli kär igen för det hela faller tillbaka, tillbaka till dig och jag är på ruta ett igen.. då jag hade dig, då jag mådde så himla bra och då du sa att du ville va med mig för att sen nästa dag sitta på ett tåg iväg bort från mig och berätta när du var där att du skulle bli kvar ... jag fick aldrig chansen till att ta ett riktigt farväl och det gör mig så jävla ledsen, arg och besviken på samma gång! blev knäckt och sen dess har jag svårt för att släppa in andra i mitt liv! jag har försökt att gå vidare, försökt släppa in andra i mitt liv men nä de tar stopp, det finns ingen plats så länge du finns kvar! jag saknar dig så de gör ont..


waiting for your call, i'm sick, call i´m angry
call I'm desperate for your voice
listening to the song we used to sing
in the car, do you remember
butterfly, early Summer
it's playing on repeat, just like when we would meet
like when we would meet

cause i was born to tell you i love you
and i am torn to do what i have to,
to make you mine stay with me tonight



... .. att säga att man älskar någon är starka ord, men till dig kan jag säga de tusen gånger om!

stay close, don´t go!

22 oktober

de börjar bli kallt nu, imorse när jag vakna va det -5 ute ;s gillar inte kyla!! jag vill ha värme och sol året om men man får ju inte alltid som man vill! 

jag har precis kommit in från en powerwalk/intervall pass, skönt! dock fick jag skavsår, sånt som händer! nu tänkte jag hoppa in i duschen för att sen ta mig vidare mot sandviken. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, eller kika på idol iallafall och sen får vi se. 


_________________

har hoppat av utbildningen i alla fall, den jag va så glad för att jag kom in på men det var alldelese för svårt, det hela gjorde att jag bara mådde dåligt och satt för stor press på mig själv och jag tyckte inte de passa så bra att jag ska behöva "må dåligt" pga utbildningen när jag går i behandling (de kan förstöra) så jag valde att hoppa av, det va bäst så! för går man en utbildning så ska man ju känna att de är något man VERKLIGEN vill och att man ska trivis, visst ville jag men inte till vilket pris som helst.

jag har kanske fått ett jobb eller ska på intervju men vart säger jag inte än för jag vet inte om jag ska åka än!



nä nu in i duschen! ha en bra dag hejdå 


if it makes you happy

ingen final för SAIK men de skiter man ju i.. eller? aja, så kan de gå och visst gör det mig förbannad i sisådär 5 minuter men nu är jag på bra humör för hur underbart är inte vädret? typ bäst! solen skiner och då blir man oftast på bra humör, så nu ska jag ta och knata ut på en promenad snart och sen svänga förbi farmor & farfar för att sy in lite kläder jiiiiiiiha! sen får det bli en pluggkväll, kan behövas om man säger så och jag avslutar nog min kväll med en film eller två för att sen vara redo för en ny skolvecka, dock en dag mindre för vi har studiedag på fredag, hur skönt? MYCKET SKÖNT! förresten, är de någon som vet om det finns någon hyresrätt lägenhet ledig? skulle uppskatta om de gjorde de så jag kan flytta :)

aja, innan jag säger hej då och beger mig utåt så tänkte jag göra den här som jag hitta..

 _____________

AA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !! för du vill väl aldrig stå utan kärleken .. ?

OM JUST DIG

NAMN: malin
FÖDD: 13 november 1989
BOR: årsunda - kung, iaf på sommarn
SMEKNAMN: mallan
FAMILJ: mamma, pappa & syster
SKOLA: lövbacken (cnc operatör)

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT: aa de har jag nog
SVIKIT NÅGON: inte vad jag vet
KÄNT DIG SÄMST: ja de har jag också hunnit med
GRÅTIT: nä tror inte de
SKRATTAT: absolut
VARIT SJUK: nej, va längesen jag va sjuk
VARIT UTOMLANDS: nepp men hade gärna velat
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: japp (sara)

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: nej! har väldigt svårt att visa de (dock inte när ja dricker)
SKRATTAR DU OFTA: ja de händer rätt ofta!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: helt okej
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: hm, till och från de där
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: aa men de är ju bara dumt
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: kan ju inte berätta allt för dom!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: blev nog de förut när jag va i åldern 17-18, nu har jag däremot väldigt svårt för det!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: ja de gör jag, hittar man den "rätta" så.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: nej
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: vet inte, för de är insidan som får personen att se bra ut i slut ändan ändå.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: de kvittar så länge han inte är kortare än mig!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: inte så stor betydelse så länge personen inte är SKRIK blond, fulaste jag vet!
FÅR DU MÅNGA KILLAR: vilken fråga! men de tror ja inte!

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
ÖGON FÄRG: blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR: kort och jag hatar de men va gör man?
SNYGG ELLER FUL: ful får man vara men inte dum!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: sällan man är de!
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT: händer ibland!
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: de jag fått höra är "om du varit längre så hade du passat som modell" haha
HAR DU LÅNGA NAGLAR: två naglar är långa!
SMINKAR DU DIG: oftast men brukar bara bli mascara!
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN? för man kanske vill känna sig lite fräschare!!


ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA, DET ÄR FÖRSENT ATT BARA STRUNTA I DET. INOM NÅGRA FÅ MINUTER SÅ KOMMER NÅGOT JÄTTE JOBBIGT ATT HÄNDA I DITT LIV, OM DU INTE GÖR DETTA. MEN OM DU NU GÖR DETTA ,SÅ KÄNN DIG STOLT! NÅGOT BRA HÄNDER I VECKAN!



kom på mig själv att ja skrivit 3 inlägg idag på en väldigt kort tid, de ni är inte ofta ni kommer få vara med om!! nu blir det promenad, ha en bra dag för de ska jag ha!

SAIK i semiii

japp så ligger de till!!snart dags för semin för SAIK och må dom vinna den nu då! joel othén va ganska kung igår, räddade 3 av 3 straffar, TACKAR!! hoppas på att han är lika bra idag och även att hela laget är bra, för de här ska vi vinna, hela worldcup ska vi vinna!! HEJHEJ!

17 oktober

GRATTIS MITT HJÄRTAT! ♥ JAG ÄLSKAR DIG!!

16 oktober

lite tidsfördriv tills jag ska åka iväg och kika på innebandy!!



Hur bor du: just nu med mamma och pappa i årsunda, men letar lägenhet!!

Brukar du komma i tid: ibland, ibland inte!

Hur lång är du: för lång, vill vara kortare :)

Kan du laga mat: ja de kan jag

Har du någon fobi: spindlar

Hade du en bra kväll igår: ja, en mycket bra kväll!

Vilket är ditt senaste inköp: snus

Din favoritdryck på morgonen:
förut va de oboy och de är nog så nu också fast ja aldrig dricker de :O

Var fick du dina senaste pengar ifrån: antingen va de från mamma eller pappa

Har du sovit i din egen säng inatt: absolut, sover bara i min för den är underbar!

Vad hade du sönder senast: ingen aning  

Vem snackade du med senast: mamma och pappa

När gjorde du senast något riktigt dumt: igår (för mig är det dumt)

Saknar du någon just nu: carolin andersson saknas nu, va längesen vi sågs!

Vad ska man göra för att få dig irriterad: människor som man redan tycker är dryg och sen bara gör de ännu värre för dom tror att man gillar de?

Intressen: innebandy (korp) & fotboll

Senaste person du ringde: pappa

Vad drack du senast: juice

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: de är något jag aldrig kommer lära mig att dricka!

Använder du hudkräm: ibland

Attraheras du av män med skägg: beror helt på vem de sitter på, tex. henrik zetterberg är inte att leka med ;)

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nej, jag kämpar för att få det att funka och när det gör de, då är jag nöjd :)

Vilken låt lyssnade du senast på: talking about a revolution

Vad tycker du är äckligt: är rätt mycket

Har du pengar på mobilen: jajjemen

Vilken svordom använder du mest? svår fråga, för använder ganska många

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta bilden

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på, är det mycke pengar så skulle hjälpa min mamma & pappa först och främst! annars skulle jag nog åka ut och resa, köpa mig en lägenhet eller en bil!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nä jag tror inte de

När var senast någon stötte på dig?  säg de

Vad åt du till middag senast? har inte ätit middag än men igår åt jag kyckling & keso muums!

Äger du några popband t-shirts?
neeepp

När flög du senast? va väl i september 2008

Pratar du några andra språk?
nää avstår helst

Har du gråtit offentligt? ja de har nog alla så

När sov du senast på golvet? vet inte

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? behöver nog inte så mycket sömn tror jag

Är dina dagar fullbokade och stressiga? vissa

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? finns dom som har det värre

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? kanske de

Tycker du om att krama folk?
aa de är ju mysigt

Något pinsamt om dig? jag är inte pinsam hahaaaa

11 oktober

hang with me



ibland mår man bara så himla bra och det behöver inte alls vara stora saker som gör att jag mår bra!! sen har man dom dagarna då man bara vill att allt ska ha ett slut, slippa känna nånting, slippa alla tankar och ja slippa allt... man känner lixom ingen mening med någonting!! varför är det så?  om man ändå visste de!

men med rätt personer runt omkring mig så känner jag ändå lycka! jag pratar om mina vänner, för att jag har den turen att ha er vid min sida! vad skulle jag göra utan er?  ni är absolut det bästa jag har och jag skulle aldrig byta ut er mot något i världen! världens bästa vänner har jag! ALL KÄRLEK TILL ER! ni gör mig stark!


----

nyligen inkommen från en två timmars långpromenad :) mysiigt! 


så nu blir det en film och sova, upp tidigt för att inta skolböckerna!
godnatt

talking about a revolution

http://www.youtube.com/watch?v=oDOFvVT_yUc

kuuuuuuuuuuuung :)

9 oktober

if it makes you happy


det gör ont att se en vän må dåligt och veta att man inte kan göra något mer än att finnas där och de ska du veta att jag finns här :)  jag tänker på dig, du är stark gumman! ♥


sara och jag va ju på innebandy igår och därefter åkte vi hem till mig och kika på idol innan vi åkte vidare till my & lars där de va fest men jag va nykter och sara likaså, rätt skönt faktiskt! kom hem runt 3 tiden så det vart en mycket lyckad fredag kväll men man kan ju inte få det så mycket bättre eftersom man umgås med världens bästa!  KÄRLEK!

idag vaknade jag 9 och har hunnit kollat på "lejontämjaren" haha! nu ligger jag i sängen igen och funderar på vad jag ska hitta på och göra idag, ska hämta maria halv 2 i sandviken för hon kommer med tåget från falun men mer än så har jag inte kommit på faktiskt men det löser sig väl som alltid!



8 oktober

dj got us fallin' in love ..

det är fredag och det är helg, äntligen kan jag börja se fram emot helgerna mer nu när jag börjat skolan, för tidigare så har jag ju haft "helg" hela veckan och det är skönt till en början men sen bara långtråkigt!! första dagen i skolan var igår och jag trodde seriöst att jag skulle bryta ihop, jag fattade ingenting men kanske inte så konstigt när jag aldrig har hållt på med sånt där .. men idag gick det lite bättre och jag hoppas jag kommer komma in i det rätt så snabbt men man får ge det tid helt enkelt och inte ge upp!! 


snart ska jag iväg och boka tid för färgning av håret, ska göra massa olika slingor tänkte jag och för en gångs skull ska jag göra det hos en frissa och inte själv, de kan det vara värt för de sliter så mycke när man gör de själv och det blir inte lika bra som hos en frissa!!  sen ska jag träffa sara och vi ska gå på innebandy, IBK ALBA - ASTON :)  så jag missar idol men får be farmor spela in det åt mig hohoh! 


tjingeliiiing, skriver senare kanske..



1 oktober

för jag blir så dum av dig
dum av dig, hey hey hey!


vaknade för en stund sen och kan inte somna om så kan lika gärna va vaken för klockan ringer ju snart ändå! ska på möte klockan 9 och efter de så är nog mamma här för att hämta mig, vi ska kolla på en jacka jag lagt undan här och sen ska vi stanna i kupolen på vägen hem och se om man hittar något där!


har lite planerat i helgen i alla fall

fredag: shopping i kupolen, promenad + idol med trevligt sällskap
lördag: luncha på stan, innebandy tittande & fotbolls tittande
söndag: har inga planer än så länge, men nått dyker nog upp

de är skönt att ha lite att göra under helgen i alla fall och dessutom utan alkohol!! förstår inte hur folk orkar dricka varje helg, va är de för mening egentligen? 


nä nu ska ja kika på film eller nått så tiden går lite fortare
ha en bra dag och en bra helg!


RSS 2.0