GOD JUL

den där listan gick det inge vidare med, men vad gör de då!! orkar helt enkelt inte.
___

jahapp så var det julafton och jag somnade runt tolv igår och vaknade klockan tre och kan inte somna om så här ligger jag i min säng alldeles klarvaken och lyssnar på julmusik. 

igår vaknade jag upp i järbo, vi firade lite jul då eftersom jag ska fira jul med min familj idag. fick en så söt julklapp av nemo och theo ♥ efter det så skjutsade eva in mig till sandviken där jag skulle byta bil för att följa med my & carro till valbo. jag hittade ett fint linne som jag kanske ska ha på juldan eller så blir det klänning! sen har jag sprungit runt som en tok och letat efter marias (min syster) sista julklapp, jag har varit in på minst 10 affärer och den har varit slut överallt så jag gjorde ett försök när jag var i valbo och kolla på mediamarkt och jag hittade den, det fanns en kvar och den blev min för stunden för att sedan bli marias igår kväll, ja hon fick öppna den tidigare haha! iallafall så var det svensson svensson filmen, hon älskar den! men dom andra julklapparna får hon allt vänta med tills senare idag! vi avslutade våran dag på köpcentret på systemet, kärlek de ahha! nää men har faktiskt inte varit in på system på flera månader så tyckte det var dags för ett besök där! har inte druckit på någon månad heller men jag gör ett undantag för juldagen sen blir det inget mer på ett tag igen skulle jag tro.

jajaaa. blev även uppesittarkväll med familjen, mysigt! vann dock ingenting så jag blev riktigt besviken, jag som skulle vinna en bil eller miljonen men det fick man ju inte.. slog även in julklappar igår (mina egna), jag fick pengar av farmor & farfar för att kunna köpa det jag ville ha så det har jag gjort och det är ju inge kul att inte få öppna några paket på julafton så då slog jag in dom haha!

idag så tog jag på mig att fixa frukosten för det passar bäst så då det blir lite roligare med mammas julklapp! men det blir ju inte än på ett tag så jag funderar på att ta mig ut på en promenad men det är väl svinkallt ute så man förfryser väl så fort man sticker ut huvudet utanför dörren. aja, runt tre ska vi åka in till sandviken till mina kusiner för att kolla på kalle anka och fira jul där. senare mot kvällningen tar jag och maria bilen hem till årsunda igen, då vi ska till pappas mostrar för att fira lite jul där också. vi träffar inte dom allt för ofta så därför valde vi att åka dit :)  sen avslutar man kanske dagen i kyrkan? NÄÄ aldrig i mitt liv! visst är de kanske mysigt men nej tack!

men hur som helst så hoppas jag på en bra dag :) 



SÖTA :)  bakom står det "god jul - pusspuss"



nu behöver jag er som mest. synd att vissa inte förstår det bara!
synd att vissa som kanske inte mått dåligt förut inte ens kan försöka sätta sig in i HUR det kan vara!
när jag vet eller förstår att någon av mina nära mår dåligt så försöker jag finnas där, förstå och lyssna.
det är väl inte mer än rätt, eller?  men det är såna här stunder man märker vem som är ens "riktiga" vänner!
och er älskar jag, ni är toppen och vad skulle jag göra utan er!!
ALL KÄRLEK TILL ER. ♥


nu upp och kika hur kallt det är och är det inte allt för kallt så blir det en promenad!

hoppas ni får en bra jul - god jul!

dag 11 - mina drömmar

jag har många drömmar och jag orkar inte skriva om dom så jag skiter i det! godnatt

dag 10 - vad hade jag på mig idag

eftersom dagen inte är slut än så kan jag inte säga vad jag har haft på mig idag men än så länge har jag bara gått runt i

underställ
mjukisbyxor
årsunda if tröjan
strumpor
raggsockor 

och jag sitter även med jackan på mig (har inte orkat tagit av mig den) just nu.

känner mig väldigt vacker lär jag säga! varför denna fina klädsel är för att jag varit ute med hundarna på en promenad sen gick jag ner till farmor och farfar och det är ganska kallt ute + att jag älskar att gå runt i myskläder, det bästa som finns! 

________________________________________

jobbiga dagar, jobbiga nätter.. när ska det sluta!?
faller, snart orkar jag inte tamig upp!


hejdå.


dreaming people

jay smith - dreaming people . tyckte inte låten va bra först men nu kan ja inte sluta lyssna!

nu är det exakt 10 dagar kvar till julafton och jag är som ett litet barn, jag längtar och ser fram emot julen! det enda negativa under julen är att det är så mycket mat, godis osv och det är inte kul! att se alla kunna äta och njuta av det medans jag själv sitter bredvid och tänker att jag också borde kunna men att jag måste avstå. jag skulle ju kunna stanna hemma men det vill jag inte, jag vill träffa min släkt för det är inte ofta det händer.  jag tror ändå det kommer bli en bra jul trotsallt, jag får ju vara med dom jag tycker om så :)

ska snart ta mig ut och gå en sväng, senare ska jag ta mig in till gävle för att umgås lite sen åker jag till järbo och blir nog kvar där över natten!


hejdå .


dag 09 - den här veckan

hm nu ska vi se om jag kommer ihåg hur min vecka har varit..

min vecka har inte varit så händelserik, jag har varit på praktiken måndag - onsdag.  jag gillar verkligen min praktikplats, förutom att jag måste ha praktik på helgerna också, de gillar ja inte haha! skulle egentligen varit på praktiken i torsdags också men jag mådde inge bra så jag vart hemma den dagen.

träffade mickis en sväng på onsdagen, vilket var mycket trevligt. vi kollade på mysteriet på greveholm och det måste nog vara den bästa julkalendern eller ja pelle svanslös och sunes jul också då haha! sen tog jag min bil upp till järbo och kollade på maria wern med familjen hansson, sen åkte jag hem. 

var som sagt hemma torsdagen, sen på kvällen åkte jag upp till järbo och blev kvar där över natten vilket vart en natt av panik, jag hatar när det blir sådär!! jag får ångest och ligger och sparkar och har mig, jag får sån stor ångestattack att jag inte vet vart jag ska tavägen och inget får miig lugn, jag kan inte va still så där sprang jag runt halv 2 på natten för att få ro i benen och hjärnan!!! jag tänkte att de kunde gå lättare om jag slog på en film men icke, jag kan bara inte vara still och det är så jävla obehagligt så om ni bara visste. svårt att förklara men ja det är hemskt! jag är glad att jag var i järbo ändå när det hände, jag älskar att vara där! 

efter en sömnlös natt åkte jag och hämta pappa kl16 och åkte sen hemåt, men jag va hemma i en kvart sen åkte jag igen för det vart andra världskriget och det orkade jag inte. åkte med carro till sandviken, vi skulle ha bakdag - vi bakade pepparkakor och pepparkakshus som vi gjorde helt själv men om det vart vackert vet jag inte, lite olika färger vart de men de skiter man ju i! sen lyckades vi även bränna en plåt med pepparkakor men det är ju inte heller hela världen tycker jag. vi hade iallafall trevligt!  carolin kan hon, du får miig att må bra min vän! ♥  efter bakandet kom eva och hämtade mig och jag följde med upp till järbo, sov kvar där och hade det mys med dom.

fredagen tillbringade jag i valbo med carolin och sen åkte jag tillbaka till järbo igen för att se idolfinalen och rätt person vann - JAY SMITH!! hade inte han vunnit så hade jag börjat funderat på riktigt vad det hade varit för fel på det svenska folket, men det behövde jag inte slösa energi på nu! gick seden upp för att kolla på film medans erik spela, jag såg the social network, bra film faktiskt! sen kollade jag på en till (minns inte vad den hette) och den va lika bra den! kunde inte sova denna natt, jag blir så jävla förbannad att jag inte kan somna!! somnade klockan sex!!

vaknade upp klockan nio på lördagen.. eva skjutsade mig till sandviken vid halv 12 och så kom pappa och hämta mig där. åkte hem, va hemma tills klockan var sex då jag tog bilen och åkte tillbaka till järbo igen!  tillbringade kvällen och natten där.   jag älskar järbo! jag älskar familjen hansson! ♥

och nu är det söndag och jag har varit i järbo hela dagen men nu är jag hemma.  pratat ut med min familj! första gången på jag vet inte när som vi sitter ner tillsammans hela familjen och verkligen pratar. det är skönt att jag fått berättat hur jag mår.

så de va min vecka och helg.

ny vecka startar imorgon. utan praktik, jag klarar det inte. jag klarar ingenting känns de som! så är det. 

nu godnatt. 

 

...........


dag 08 - mina syskon

skulle egentligen ha kommit igår detta men jag somnade halv 9 så de får bli idag.

och jag har inte mer än ett syskon, dock så har jag det bästa så jag behöver inget mer.

hon heter maria och är 24 år, blir 25 i mars! hon och jag var inte dom bästa vännerna när vi var små, vi var som katt och råtta, vi bråka ofta och vi la alltid skulden på varandra! men detta blev bättre när vi växte upp och blev äldre (mognare) då vart vi istället bästa vänner! när maria var 17-18 berättade hon för mig att hon var intresserad av tjejer (homosexuell) jag var då 14-15 och jag visste redan att hon var det (sånt ser man) så jag vart inte överraskad och jag tyckte inte illa om henne för det så som hon trodde att jag skulle göra. men varför skulle jag? man rår inte för vem man blir kär i och jag har aldrig haft något emot att man blir kär i samma kön. hon är min syster och jag skulle aldrig svika henne pga en sådan sak, skulle förresten aldrig svika henne överhuvudtaget! 



maria flyttade hemifrån när hon var 18-19 tror jag, vi hade bra kontakt innan de, men vi fick ännu bättre kontakt när hon flyttade, jag bodde mycket hos henne när hon bodde själv. vi skyddar varandra och vi ställer alltid upp för varandra, precis så som man ska göra när man är syskon!

maria har inte haft det lätt sen hon berättade för våra föräldrar att hon var intresserad av tjejer. hon fick ta mycket skit och jag tycker de är så fel, skaffar man barn så ska man älska dom oavsett vad så enkelt är det! man rår som sagt inte för vem man blir kär i och jag bryr mig då inte vem hon är kär i, för jag älskar henne för hon är miin syster och jag kommer alltid älska henne! jag mår bra så länge hon mår bra :) 


jag ser maria som min bästa vän, vi kan prata om allt och här vet jag att det alltid stannar, det är de som är så himla skönt att verkligen veta att det jag säger alltid stannar där! det är inte många man kan lita på men jag litar på maria till 110% och jag vet att hon aldrig skulle svika mig! hon finns alltid där för mig och hon skyddar mig ALLTID! vi gör saker ihop och jag gillar de, vi har alltid kul ihop :) maria är omtyckt av många, hon är den som alltid gör allt för andra, ställer alltid upp! hon är en fin människa, genomsnäll och jag är SÅ glad att jag har henne, för jag veti nte vad jag skulle göra utan henne! hon är världens bästa och jag älskar henne över allt annat! ♥

 



emd - välkommen hem

den har nånting som griper tag
som leder dig från natt till dag
plötsligt vill du sjunga
h a l l e l u j a 

kom in från en skön promenad för en liten stund sen, gick först förbi ida för att hämta mitt halsband som hon gjort till mig, ni får se bild på det sen kanske om jag orkar lägga upp annars får ni helt enkelt inte se! efter det gick jag vidare, det vart en långpromenad, var ute i 1½-2 timmar nästan med lisa :) va längesen jag träffade henne så det var jätte mysigt att gå runt och bara prata om allt och ingenting! du förtjänar det bästa min vän! ♥ 

nu är nu och jag ligger i min säng och lyssnar på emd´s julskiva, det är mys!


jag och lisa - midsommar 2009 :)
_____

jag önskar att jag kunde tycka om mig själv.
jag önskar att jag kunde vara med och umgås mer.
jag önskar att jag kunde leva ett normalt liv.
jag önskar att jag kunde säga nej.

idag när jag satt i bilen så önska jag att jag skulle köra åthelvete, bara för att jag inte orkar, jag orkar inte med det här..   men, de löser väl inte heller något till det bättre!

nu ska ja försöka sova, praktik imorgon 7-16!  och då kommer även ett nytt inlägg "dag 08 - mina syskon" fast det blir ett inlägg om min syster eftersom hon är mitt enda syskon men som är det bästa!  

godnatt.


dag 07-det här hade jag på mig idag

det här är blir ett tråkigt inlägg, för vem vill veta vad man har haft på sig egentligen ..

men iallafall så har jag haft det här på mig idag.

- svarta jeansleggins
- vit skjorta
- grå diesel tjocktröja
- gråa strumpor med grodor på

japp så har jag sett ut hela dagen förutom nu då jag har skjortan och strumporna på mig bara haha. ska snart ta på mig ett par mjukisbyxor, t-shirt och tjocktröja för att gå ut och gå.. 


väldigt intressant inlägg. 

godnatt.


årsunda ip

är ett mycket vackert ställe där jag tillbringar stora delar av min fritid genom att antingen träna eller kolla på fotboll. jag brukar oftast springa i spåret men idag ska jag slå på stort, jag ska gå ut i garaget och hämta mina skidor - japp, jag ska åka skidor för första gången på (förra vintern gills inte, åkte 2 minuter) flera år! tekniken finns nog kvar sen jag tränade/tävlade men konditionen är jag inte lika säker på att finns kvar men så länge det är plant så är det nog ingen fara! hahaa. 

sara ringde mig för en halvtimme sen och då kom vi fram till att det skulle bli en skiddag, myys! inte så jävla kallt ute idag heller (-9) så det är skönt! tur att hon kan valla för det är inte min starka sida! 


dags att byta om, hämta skidorna/pjäxorna, starta bilen och köra till berga för att få skidorna fixade, sen så!

berättar sen hur det gick, förmodligen kommer det bli årets första vurpa idag också, känns lite så!





hejja årsunda.

hejdå.

dag 06 - min bästa vän

mina vänner är dom bästa.

jag kan inte säga att jag har EN bästa vän, jag har många bra vänner och alla betyder otroligt mycket för mig.
jag skulle inte klara mig utan er, ni är dom bästa jag har! det är ni som får mig att le när allting är svårt, det är ni som hjälper mig upp, det är ni som älskar mig för just den jag är och jag är så GLAD att jag har er. för vad skulle jag göra utan er! ni finns alltid där för mig och jag vet att NI vet att jag alltid finns där för er, jag gör allt för er! man behöver inte höras varje dag för att "veta" vems ens riktiga vänner är, för jag vet vilka som finns där för mig oavsett vad.

jag vet vad jag har och jag behöver inte mer, för jag har det bästa man kan få. NI ÄR KÄRLEK!

  












hade inte så mycket bilder på den här datorn (min är på lagning) men ni vet själva vilka ni är och ni är bäst!


RSS 2.0