hey baby

igår va jag till valbo en vända men där hitta man inte mycket men de skiter man väl i! sen träffade jag mallan, vi åkte till jensas där hon käka sen åkte vi och hyrde film, det blev en drama/romantik (love happens) den var faktiskt riktigt bra! efter den va slut så kollade vi på let's dance och därefter big brother sen skjutsade jag hem henne och jag gick och la mig! hade en underbar kväll med min underbara vän :) ♥

idag är det lördag och som jag skrivit tidigare så ska jag ut ikväll och det ska bli sjukt kul! tror vi ska va här hemma före för att sen gå vidare mot lobby. jag hoppas på en bra kväll men kan det bli annat när man har världens bästa människor runt sig? nä skulle inte tro det! aja, jag vaknade iallafall halv sju och tog mig ut på en promenad och idag var det +1 och hur skönt är inte de? så himla skönt!! gick min vända sen gick jag och sola. nu är nu och jag ska snart hoppa in i duschen och sen invänta syster som kommer hem från falun och ska hämta sebbe. kanske att man letar sig in till valbo en gång till för att förhoppningsvis hitta något att ha på sig ikväll.

hoppas ni får en bra lördag kära läsare!

hejdå


sol är underbart

vaknade runt halv sju idag och tänkte gå ut och gå men de va -27 ute så jag kände inte riktigt för de just då så jag väntade tills klockan närmade sig halv tio då de va lite varmare ute, gick min powerwalk i en timme, riktigt skönt :) vädret är kanon ute nu jämfört med halv sju imorse haha, inte alls så kallt och solen lyser, är det inte underbart så säg! duschade direkt när jag kom in så nu ligger jag på soffan och väntar in pappa, ska nämligen följa med ut till årsunda och kolla på VM i sprint, hoppas på ett guld för emil idag! senare ikväll är det bandy som jag ska gå på och sen avslutar jag kvällen med bb = big brother, perfekt dag!

imorgon ska jag till hälsocentralen, lär kolla upp om jag har UVI, skulle inte förvåna mig för jag får ju jämt de! aja, sen ska jag och maria åka till falun och där ska vi tillbringa hela dagen med att gå i affärer och även åka en sväng till lager 157! myskväll med mallan sen ser det ut som eftersom hon inte va så pigg igår :/ sen ska mickis sova här eftersom hon börjar sju på lördag morgon!  fin fredag :)

nää nu lär jag göra mig klar innan pappa kommer!

tjingeling.



 


morgonstund har guld i mun

jag somnade klockan elva och vaknade halv 2 inatt och sen dess har jag varit vaken!? kunde inte somna om!! så när klockan blev halv 8 bestämde jag mig för att ge mig ut på en powerwalk även fast de tog emot.. -19 var det och det var kallt men efter en stund så vart det behagligt och skönt att gå :) det vart en runda på 65minuter så det var bra! nu ska jag slå på en bra film.  

mallan kommer senare idag också ♥ :) vet inte vad vi ska göra än men det brukar alltid lösa sig! jag ska iallafall kolla på big brother ikväll så får se om hon gör mig sällskap! vissa irriterar man sig på men vissa älskar man haha! men det är roande att kolla på och man blir glad så de är ju bra.

imorgon är det torsdag, då börjar skidVM också.  kul att man börjar ett och går till fyra så man missar emil .... men inte så mycket att göra åt, tur det håller på en vecka så jag dör nog inte av att missa en tävling! på kvällen ska jag förmodligen gå på bandy med mamiii :))  saik vann igår så det betyder 1-0 i matcher så bara hoppas på en vinst imorgon också!  

efter torsdag kommer fredag och då får man pengar, wohoow! ska till valbo med syster är det bestämt, handla nått nytt och gå på systemet för på lördag är det fest, jag är fortfarande taggad kanske lite farligt att jag är såhär taggad, kanske slutar illa då? men man lever bara en gång.. fast ska iallafall se till att inte hamna på fel ställe, för det är ingen hitt! nejnej, i min säng och ingen annanstans!


ha en bra onsdag.



är den här lillen nå söööt då? SJUKT SÖT! :) jag vill ha en liten misse!!


söndag

ja inatt fick jag ett samtal från ett, ja va ska man säga ... PUCKO! vi har inte pratat på telefon på jag vet inte när och när vi väl gör de då är du spydig och elak? vad finns de för jävla mening att ringa då!? visst du va inte direkt nykter men  de är ingen ursäkt för man beter sig inte hur som helst! där sjönk du hos mig och tur va väl det. vad tänker du med egentligen? du tänker inte alls om jag får svara på den frågan! 

hoppas du läser och tar åt dig!
__

innan det där inträffade så hade jag en jätte mysig kväll ihop med världens bästa syster och hennes underbar flickvän :) vi lagade mat, kolla på melodifestivalen och kollade på QX gaygalan - faktiskt sjukt bra haha! dom gick hem runt halv 1-1 inatt! tack för en super trevlig kväll :) ♥  kunde inte sova inatt heller för nattsamtalet fick mig att inte kunna somna!

klockan åtta imorse var jag ut på en långpromenad i detta härliga kalla land men det var faktiskt skönt! sen jag kom hem har jag pluggat lite, har prov imorgon i kommunikation och det är ganska intressant lär jag säga.

just nu ligger jag i soffan och ska kanske ta tag i att diska det berg av disk som är i köket, inget jag är taggad till men det måste göras antar jag för ingen annan gör väl det åt mig kan jag tro..  sen ska jag kolla på sprint som börjar halv tre, därefter får vi se om jag ska på innebandy och senare ikväll ska jag på bio med underbara vänner så kvällen kan inte sluta bättre! :) 


nä dags att göra ett ryck! hoppas ni haft en bra helg alla!

hejdå.

sommaren är här

eller?   mm man börjar ju fundera vad man bor i för land, -27 imorse!!! man vill ju bara dra täcket över huvudet en dag som denna!! men nu har iallafall solen tittat fram och det gör väldigt mycket + att det blir lite varmare då också så de är skönt. just nu väntar jag på att pappa ska komma och hjälpa mig med min assistent (som man har när man bakar) som vägrar funka! jag som skulle baka bröd så jag kan göra semlor tills ikväll då min syster och hennes tjej madde kommer på besök :)  vi ska laga mat och kolla på melodifestivalen, riktigt mys!  imorgon kanske jag ska på bio, vi får se om jag tar mig råd till det..

är sjukt taggad på att gå ut, va längesen jag var taggad på det för har mest känt ångest och gjort det för andras skull men nu känner jag att jag vill unna mig en kväll och den kvällen blir nästa lördag! hinner ju dock ändras ganska fort de där också för mig men just nu är jag taggad iallafall!


nu ska jag fortsätta kolla på skidor som är på tvn!
hoppas ni får en bra lördag.

tjingeling.

vad händer ..

dom senaste dagarna har solen varit framme och det har varit så fint och skönt att vara ute MEN igår slog det visst om, det började snöa och idag är det snöstorm ... vilket jävla skit!! behöver inge mer snö utan våren kan gärna få komma istället med lite värme och massamassa sol! trött på vintern nu, tycker det gott och väl räcker med kyla och snö i två månader och det är inte i februari utan i november - december.. menmen!

i onsdags så var jag upp till högbo och gick promenad med kristin och sen bestämde vi oss för att träna fotboll och ja det var väl som jag trodde, rätt kul men inte så att jag överväger att börja igen! kändes inte rätt så lägger nog mina fotbollsskor på hyllan! visst älskar jag fotboll, har alltid gjort och kommer alltid göra men ibland så går det bara inte! igår vart de en skoldag, 13-16 helt okej lektion. fick kolla på film så det var ju inte helt fel! traskade hem och det var meningen att jag skulle åka till valbo men det vart inte så för dom hade varnat att det var halt på r80 så vi tänkte ta det idag istället men vädret ser inte så lovande ut idag heller så vi får väl se. ska träffa mallan idag också som förövrigt tog körkort igår - GRATTIS GUMMAN! :) får se vad vi ska hitta på denna fredag!

fredagar är dom bästa och även torsdagar för då vet man att det är helg nästa dag!

ska kanske på b andy på lördag, SAIK - hammarby. kan bli en spännande match! annars kommer denna helg gå åt till att plugga, har en inlämningsuppgift som ska vara klar tills på tisdag. dingding.

just nu ligger jag här under mitt varma/sköna täcke och väntar på att min syster ska dyka upp. vi ska traska ner på stan och byta färg på en tröja jag köpte till henne tills hon fyller! hon fyller den 3 mars men ville ha sina presenter i förväg så då fick hon det, så det kommer ju bli lite tråkigt när hon väl fyller att hon inte får något av mig då eller jag vet iförsig att jag kommer köpa något mer ändå haha.

hon har iallafall fått ett par chinos och en humör tröja av mig :) var även tvungen att köpa mig en till mig själv då också, för det tyckte jag att jag var värd! jag köper inte alls lika mycket kläder som jag gjorde förut, så fort jag fick pengar så handla jag upp dom på kläder men nu har jag blivit duktig, jag spar och har faktiskt kommit upp till en bra summa! :)

ha en bra helg!



    för dig ska jag göra det tusen gånger om

it's like a dream, no end and no beginning

tisdag idag trodde jag men kom på nu att de inte va de utan onsdag haha!

var och kika på rinkbandy igår med madde och mattias, trevligt!! sen fick jag sällskap av min kära syster :) hon sov kvar här och gick precis till tåget för att åka mot falun så jag ska vara hundvakt några dagar nu och det ska bli mysigt! vi kollade iallafall på film igår "i rymden finns inga känslor" hur bra film? sjuktbra! sen somnade vi med kläderna på, skönt!! vaknade upp av att jag höll på att dö av värmeslag eftersom jag hade somnat med underställ, mjukisbyxor och tröja!  började dagen med att ta oss ut med hundarna (är hundvakt åt mamma & pappas hund för dagen) på en promenad i detta underbara väder, aa för det är verkligen UNDERBART väder ute och det har de varit några dagara nu och det är så himla skönt när solen är framme, den gör min dag! från att må skit till att snabbt må genast lite bättre men sen när den försvinner så är man tillbaka på samma ruta, konstigt det där!  hur som helst ska jag och min kära vän carolin åka och sola snart, ska bli skönt. sen tänkte jag avnjuta en promenad i det vackra vädret! ska hinna träffa mallan en sväng också innan jag ska iväg till högbo och gå en promenad runt sjön med kristin och sen vid sju ska jag nog träna fotboll som det känns just nu, för att känna efter! hinner dock ändras ganska snabbt men tanken är ju god iallafall haha.  vet som sagt inte hur jag ska göra med fotbollen, klart jag saknar den men jag är rädd för vad som ska hända om jag börjar igen och jag vill inte att det ska bli värre än vad det är. ääh det visar sig! :)

har mycket att hinna med, dock är det bra på ett vis för det är ju bra människor jag ska hinna med! men jag gillar inte att planera, jag gillar mer spontana grejer men ibland lär man ju planera också för att hinna med det som skas!

_

nu ringde carro så nu ska jag gå! 

ha en underbar dag för det ska jag ha. tjingeling.


plugga?

klev upp kvart i 8 och tog mig ut på en promenad! stannade vid statoil och köpte snus och sen knata jag vidare.  skönt! kom hem, tog fram böckerna och läste uppgiften och ja jag började nästan tro att jag är utvecklingsstörd eller nått för jag fattar inte!! men det får väl bära eller brista helt enkelt, jag gör det jag kan och mer kan jag ju inte göra! det är vad jag har tillbringat min morgon med eller har hunnit spela lite kniect också, skitkul fast man känner sig ful när man står där och springer och har sig på samma ställe men det är som sagt kul och även jobbigt!!


igår fick jag äntligen träffa min underbara tjej, sara morén! vi skulle gå på bio hade vi tänkt, så hon kom med bussen halv 6, jag hämtade upp henne och vi for till gävle för vi tänkte förboka och sen gå på stan en sväng men när vi kom dit så var allt svart och vi kom då på att det var lördag och allt hade stängt haha! så vi orkade inte vänta 3 timmar tills filmen börja så vi åkte tillbaka till sandviken för att gå på filmen där istället, betalade och gick in och satt oss, reklamen börja och sen när den va slut så kommer det en kille in och säger "tyvärr så har vi inte filmen" visste inte om jag skulle skratta eller gråta!! när man väl ska gå på bio så ville inget funka denna dag tydligen men de gjorde mig inget för vi hade kul ändå även fast det inte blev någon bio :D vi åkte hem till mig och kolla på melodifestivalen och spela kniect istället! hur som helst så var det en UNDERBAR kväll tillsammans med en underbar tjej! LOVE! ♥ :))


nu ska ta och göra mig i ordning för att ta mig upp mot järbo en sväng! sen blir det en myskväll med film.


tjingeling.


skjut mig!

precis så känns de just nu!!! tamig ur det här NU tack!  gör så att det försvinner..

........... 


åkte iallafall ut till årsunda igår med mamma och syster. kollade på postkodsmiljonären och let´s dance :) tänk om man va sådär bra på att dansa, de skulle vara nått de! gick och la mig 11-halv 12 igår kväll och vaknade halv 2-2 inatt och sen dess har jag varit vaken! kollat på 2012 och sen på lejontämjaren haha! maria skulle gå till jobbet halv 7 så då passa jag på att ta en promenad när jag ändå va vaken :)  gick en timme och det kändes inte alls som det var -12 ute men de syndes på håret att de va de! när jag kom in innanför dörren så möttes jag av en söt liten prick, nämligen min hund och han gav mig en puss, den behövde jag! :)

nu är nu och jag sitter och väntar på att skidorna ska börja, 09.05 är det dags!  HEJJAA EMIL JÖNSSON!

sen ska vi fira pappa :) ♥  fårse vad kvällen har att erbjuda!  bestämmer mig alltid i sista minuten haha!  


ha en bra dag! 


JAG ÄLSKAR ER MINA NÄRA OCH KÄRA, MER ÄN NÅGOT ANNAT!  
     NI ÄR ALLT FÖR MIG! `-v-´ KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK ♥

 


heaven help me ..

heeej.

har sovit 15 timmar i natt, jag somnade nämligen halv sex igår kväll och vaknade halv 10 imorse, mycket skönt! dock var det inte av mig själv jag somnade men de va skönt ändå och ännu skönare att ingen kan väcka en heller! jaja.. jag ska iallafall ta mig upp och gå ut en sväng!  ska ta mig till biblioteket och hämta ut en bok sen invänta min syster som kommer från falun halv 2 då vi ska kika på present till pappa. 

annars är inget planerat denna dag eller jag kanske ska kika på bandy. 


hoppas ni får en trevlig onsdag!
____



nu lär detta få sig ett slut, det här funkar inte längre, jag måste börja inse! jag har gått och trott att det här ska bli bra så länge nu men till vilken nytta då? vem försöker jag lura egentligen? jo mig själv, jag lurar bara mig själv!
en förvirrad tjej är vad jag har varit det senaste året och är de värt all denna smärta som det här har orsakat? 
n e j . det är dags att ta det där steget, steget utan dig.. lättare sagt än gjort kanske men att försöka skadar inte.
att tabort allt som har med dig att göra är en bra början och gör det hela lite lättare kanske?!

men det som gör mig arg är att det hade räckt med EN gång, BARA EN ENDA!! bara för att få se hur det kändes att stå där tillsammans igen! kanske allt hade blivit lättare då? alla förvirrande tankar kanske hade släppt? men det lär aldrig hända så därför lär jag göra något! jag orkar inte gå runt och hoppas längre för det finns  ju inget att hoppas på... 



RSS 2.0