rust

har precis vaknat och kan inte somna om, de som är bra då är att man har en telefon man kan sysselsätta sig med!! :)

igår (torsdag) jobbade jag först sen var jag till skolan och därefter hämta jag mitt bästa och vi åkte och handla lite! sen hem för pappa skulle komma och tabort en säng ur lillkillens blivande rum så vi kan börja rusta där :)) ska bli så kul att börja göra i ordning, sängen var vi och hämta i onsdags men sätter inte ihop den förrän de är målat och klart där inne! barnvagn är beställd och skötbord ska köpas idag, de är mysigt att handla barnsaker:))

så idag ska jag ha en heldag med min syster, vi ska åka till valbo och strosa runt och även åka till owes där dom har öppnat en ny barnaffär (underbarn). ska bli trevligt med en heldag ihop med syster :) sen ikväll ska jag träffa sara morén som de va längesen jag träffa nu så de ser jag fram emot :)! måste även hinna baka (mitt hjärta fyller år) så lär göra de ikväll/natt!

ska nog släppa telefon nu och försöka somna om för ska upp tidigt för ett besök hos barnmorskan och kolla så att allt är bra där inne med den lille :')

godnatt/godmorgon!


04.25

här ligger jag i sängen, nyvaken :) har sovit 2 timmar och är inte så trött nu.. det varierar så mycket just nu med sömnen men de är väl så de ska vara kanske:) allt med graviditeten är nytt och man blir orolig (iallafall jag) för minsta lilla tecken, för jag vet ju inte hur man ska känna?! de är svårt och ibland jobbigt för att jag blir så orolig som jag blir men annars är allt bra med oss och jag bara längtar tills du tittar ut :')!

idag har jag pluggat med mickis, gick bra så nu är de en mindre uppgift :) efter nästa vecka är jag klar med en kurs om jag klarar de som är kvar, de ska bli skönt för då har man inte lika många kurser kvar att tänka på!:)

imorgon ska jag till Hanna igen och färga håret, så förhoppningsvis blir jag lite ljusare igen! :) sen ska vi till Valbo och inhandla lite saker som behövs och det blir nog en tidig kväller för ska på dop kl 11 i Stockholm på lördag :)

på söndag är det bandyfinal som ej får missas!! ska bjuda hit lite folk och kolla på den har vi tänkt! :)

nä ska spela lite rumble nu och se om jag blir trött så man får sova någon timme till innan man ska knalla bort till sandbacka :)!

godnatt/godmorgon!


:)

idag har jag jobbat 8-16.30 sen fick jag med mig min kusin ut på promenad :) skönt att träffa henne lite! vi gick i över en timme. kom hem och pluggade lite och nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska snart sova för ska upp och jobba imorgon också men 8-14 då :)!

min helg va bra, i fredags så var jag till sara på kvällen, på tjejkväll :) mysigt! kollade även på saik när dom tog sig till sm-final!!

i lördags& söndags så jobbade per 12timmars natt så de är inge kul att vara i lägenheten själv så jag åkte till järbo och träffa lisa som va hemma över helgen :) blev bjuden på grillat och sov även kvar där :) åkte och hämta per vid halv 6 på morgon sen hem och sov vidare!

söndagen tillbringade jag i årsunda hos mamma och pappa, vilket är skönt ibland!
__

idag under dagen/kvällen har jag haft ont på magen, de är ömt och värker.. kom lite då och då.. vet inte vad det kan vara, kanske efter sparkarna som blivit allt tydligare eller vad kan det vara tro?!

ett glädjande besked idag var att jag får tillbaka rätt så mycket på skatten!! :) jag som först skulle betala tillbaka 5kr fick istället en fyrsiffrig peng tillbaka :)!

snart löning också och de känns bra för jag kommer få en bra lön denna månad! ska kika ut någon fin barntapet till lillens rum också + massa annat som ska köpas, barnvagn ska beställas och säng ska hämtas!:) myys!

nä godnatt med er!

mina vänner är bäst, jag älskar er!


kärlek

de är det bästa som finns!! jag är så kär och jag är de i världens bästa kille :)! jag vet inte vad jag skulle göra utan per, han betyder allt och gör mig lycklig! världens underbaraste kille som jag aldrig vill förlora! <3 jag älskar dig och kommer alltid att göra de! mitt hjärta, min bästa vän, mitt allt :) <3


sömn

de är konstigt med sömnen, ena veckan är jag jätte trött på kvällarna och nästa kan jag vara vaken hur länge som helst känns de som!! har även fått sådär i benen igen, är väl dels därför ja inte heller kan sova. sen så tänker jag mycket, jag undrar hela tiden om allt är bra med lillen där inne, om han mår som han ska. jag är orolig/rädd fast barnmorskan säger att allt är fint, tänk om man inte var en sån grubblare men de hör kanske till?! vad vet jag :)


25+0 (v.26)

att vakna till det här vädret är bland det bästa jag vet men idag kan inte ens vädret få mig att vara glad, inte just nu iallafall!! men de kommer kanske!

iallafall, inatt har ja inte sovit mycket, mina ben har varit konstiga och jag hatar när det blir så! jag kan inte ligga still och de känns som jag måste röra på mig hela tiden annars ligger jag och rycker! bytte rum och la mig i en annan säng, gick inge bättre de men somnade iallafall efter någon timme, vid 3-4 kanske och vaknade idag 8! hoppas de inte kommer tillbaka, dock vet ja att de gör de!
__

annars mår jag bra, lillkillen sparkar på och magen växer som den ska! :) myys! ska ta och klä på mig snart för ska ta en promenad och sen gå till skolan! hoppas de inte blåser så mycket ute idag:)!

imorgon börjar helgen, skönt! får se vad man ska hitta på, troligen jobba :)

nu ska jag gå, hade bra!


vårat hjärta

idag när jag träffa my så fick jag denna fina ram utav henne :) tack världens bästa my! <3




nu ska jag sova, godnatt!


mysig dag

är i Valbo med nu, sitter och kollar när hon färgar håret, blir super snyggt :) sen ska vi ta oss hem för har varit ute och flängt sen 11 nu och börjar bli trött hehe :)

va även tvungen att köpa denna idag :D


solen skiner

har nyss klivit upp, vaknade kvart över 8 - halv 9 så kunde jag inte somna om så de va lika bra att gå upp! :) håller på att tvätta lite och senare ska jag följa med My och vara sällskap när hon ska till frissan. ska boka tid för mer slingor jag också :) hoppas de finns tid innan den 24e för då ska vi på dop! :)

i helgen har jag jobbat eller inte igår men fredag & lördag så va ledig igår och idag, riktigt skönt lär jag säga! så igår tog jag och mickis en långpromenad! annars i helgen hände inte så mycket, vi har tagit de lugnt och så spela vi Bingolotto igår :D vann dock inget men de gjorde inte så mycket..

senare idag kommer nog min syster på besök, trevligt :) måste även plugga lite, de är jobbigt att plugga heltid, jobba och vara gravid på samma gång men än så länge går de bra och skolan är slut i maj och då är jag äntligen utbildad & klar!!:) har även tänkt jobba så länge jag kan, till maj hoppas jag men de beror ju lite på hur jag kommer må men förhoppningsvis kan jag jobba länge!
___

hoppas ni får en fin dag i det fina vädret!


Svar till dig elin: vi har beräknat 26 juni, ni då? efter ultraljudet känns allt mer verkligt och lika så när du börjar känna sparkar, de tyckte jag :) ja vi trivs jätte bra här!:) hoppas allt är bra med er! kram


idag när jag kom hem från jobbet så vart jag förbannad, jag hade fått en räkning som jag hade betalat klart på, sista va förra månaden sa dom men ändå får jag en till!!! ringde upp dom och var jävligt arg och så säger dom "ja då måste du fått fel information, vilket är väldigt tråkigt!" men dra åt helvete med er hade jag lust att säga men jag höll mig.. la på och vart ledsen, så ringde pappa och sen var de bra haha. 

_

har precis sagt hejdå till han som jag älskar och ligger nu i sängen och kollar på bond :) innan han åkte till jobbet så lagade vi baconinlindad kycklingfilé och klyftpotatis, de va riktigt gott! blir inte mycket mer ikväll, är jätte trött så kommer nog somna när jag stänger ner här.



men jag hämtade ju ut paket idag, med kläderna som jag beställt åt lillen :) 
    
dessa två beställde jag! :) 


och detta köpte jag för två veckor sen kanske :D så sjukt söta kläder och smååa! 
man vill ju köpa allt men man får vänta lite! :)


jag längtar så tills du är här :) ♥


nu ska jag stänga ner här och sova!
godnatt!


jobb

just nu sitter jag på jobbet och har rast, började 7 och jobbar till 13.30 så de är rätt skönt :) ska jobba kväll imorgon, 15-21 och sen ska jag vara ledig en dag iallafall hade jag tänkt!

igår va vi till barnmorskan och allt såg bra ut, så de va jätte skönt att höra! :') min lilla prins! <3 ska dit igen i slutet på mars :)

när jag slutar idag ska jag till enen och hämta paket, har nämligen beställt kläder till lillen, bilder kommer sen! :)

satt och kolla på recept nyligen, på baconinlindad fläskfilé, MUMS!! så de ska jag göra ikväll och till de blir det klyftpotatis, nomnoom! :) sen blir jag ensam för mitt hjärta ska jobba natt :( tråkigt men de går nog bra, är ändå så trött om kvällarna så somnar väl efter han åkt :)

nu ska jag fortsätta här men ha en bra dag alla! :)

två bilder på magen kan ni få, dock kommer jag inte ihåg exakt villken vecka de är :P

tror detta är i v.18


och detta är i v. 20-21 kanske


2 mars

vi har äntligen flyttat in i våran lägenhet nu och det känns himla bra! den är perfekt, det enda som ska göras är att måla ett rum, annars är allt bra och vi trivs väldigt bra här! sen har vi världens bästa balkong, sjukt stor så där kan man grilla snart :) MYS!! detta kommer bli bäst!  TACK för all hjälp med flytten alla nära och kära!

sen så har snön försvunnit och asfalten har kommit fram... man kan inte annat än älska detta väder, SOL och VÄRME!! VÅREN ÄR NU HÄR :)  det tackar vi för! allt blir så mycket lättare, man mår så mycket bättre!!sen så börjar skolan gå mot sitt slut och det bästa av allt är att våran lilla kille snart är här, som jag längtar! magen växer i lagom fart så man hänger med, det känns ändå okej även fast jag trodde det skulle vara jätte jobbigt så är det inte de, jag vet vad jag har där inne och när jag tänker på det så finns det inget i hela världen som skulle få mig att gå tillbaka till det jag en gång höll på med. Visst är jag rädd för hur mycket jag ska gå upp men samtidigt vet jag varför man går upp och man får acceptera att det är så det ska vara, alla går upp under en graviditet och det måste ju även jag då göra :) man går ju ner det sen! men jag är stolt över mig själv, att jag har klarat det så bra som jag har gjort! 

sparkarna i magen gör mig lycklig, min lilla kille är vild ibland :') jag längtar såå tills du kommer ut till oss, älskade lilla plutt!! det här är verkligen en RIKTIG lycka, ingenting kan jämföras med denna känsla!!

tiden bara rusar iväg och snart går jag in i v.24, kan inte riktigt fatta att det går så fort!! 

__

idag har jag varit ut på en morgon promenad och sen har jag pluggat. ska åka ner på rusta nu och kolla på lite gardiner som mamma ska köpa :) sen ska jag laga tacogratäng till kvällen, MUMS!!

jag ska jobba hela helgen, 7-14 både lördaag och söndag! skulle egentligen jobbat 14-21 på lördag men jag bytte med farmor så hon tog kvällspasset  så fick jag hennes fm, tack för det farmor! :) sen imorgon efter jobbet ska jag till syrran som fyller år och gratta henne. 


nu ska jag sätta fart, så ha en bra helg allihopa för det ska jag ha!

PUSS på mina vänner!


RSS 2.0