VÅÅR!

(detta inlägg skulle publiceras igår men gick inte så bra så de kommer nu istället hah)

nu törs jag säga att våren är här och jag blir så lycklig när jag blir väckt av att solen skiner in i min lägenhet!! man kan gå i tunnare jacka och mindre kläder, det är härligt! det ska även bli varmare har dom sagt, bara hoppas på det och att det slutar blåsa lite! men jag är glad så länge solen är framme, wiiihoo!

idag (igår) har det varit full fart.. jag har gått min promenad, varit iväg på möte klockan ett och sen vidare på nästa som var klockan tre! nu är jag hemma och ska snart hämta pappa och sen åka upp till järbo.

FAST!!! eftersom de skulle publiceras igår så ångrar jag mig idag, för vafan är de jag ser idag? JO SNÖ!! vad vill denna snö mig egentligen? jag vill ha SOL och gärna VARJE DAG!  så imorgon vill jag ha sol och att den ska stanna och att inge mer snö ska komma!
_____________

jag vaknade tidigt idag.. kvart i fem!?!? är de inte härligt så säg! pigg och glad, eller glad var väl att ta i, blev förbannad när jag såg vad klockan var! hur som helst så var jag pigg och jag fattar inte hur jag kan vara de för när man somnar halv tre och vaknar kvart i fem så borde man inte vara pigg.. men har kommit underfund med att min kropp inte behöver så mycket sömn, sover oftast inte mer än 4-5 timmar per natt.. jag är trött men kan inte somna, svårt att slappna av? kanske. 

har varit på ett nytt möte idag som förövrigt gick SKITBRA!! nu ska det rulla in lite mer pengar :) och nu ska jag åka och göra lite ärenden!  ikväll är det sverige match, kanske att man ska ta sig till någon som har kanalen så man kan kolla på den! har en inbjudan i järbo så får se om jag orkar ta mig dit eller hur jag gör. kanske blir hemma också, skönt de också!!

det är helt sjukt vad man drömmer om nätterna.. jag har haft sjuka drömmar, drömmer om saker som får mig förvirrad! kanske dom går i uppfyllelse? vem vet.. inte jag. det visar väl sig? kanske drömmer lika inatt!?

nää nu ska jag åka innan jag får böter för att jag står på fel plats med bilen haha!

hhheeejdå. 

 

sen en tid tillbaka ....

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann

jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns
ja man gör som alla andra och försöker att bli van
men jag har tröttnat på att vara likadan

sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags
ja man kämpar för en plats som passar både här och där
och snart har man glömt vem man är

och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om
ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
men snart ska jag hitta den jag är

spyor, MUMS!

ingen bra start på denna dag, vaknade av att jag hade sjukt ont i magen och inte visste vart jag skulle tavägen.. behövde spy så jag hämtade en hink för att kunna ligga i sängen för det vart värre när jag stog upp! när jag väl spytt och hållt på så gick det över efter en stund.. jag förstår inte varför det blir sådär, blivit så rätt ofta nu! inte så kul att vakna upp och ha ont i magen/må illa.. det är den värsta känslan som finns märkte jag idag.

uschusch. 

men nu mår jag bättre och ska snart dusch. ska egentligen till gävle idag men känner att det har gått skit så kommer inte vara någon ide att prata idag så struntar i det! istället funderar jag på att skjutsa min syster till falun och samtidigt passa på att stanna i borlänge (kupolen) och kika lite.. eller så får de räcka med valbo haha! var även i valbo igår och köpte nya skor och löpartights. älskar skorna!

i tisdags var jag på informationsmöte, jag tyckte det gick bra och det lät bra så nu hoppas jag på det här! :)



tänkte göra klart en uppgift förra söndagen för trodde den skulle vara inne dagen efter men så fick ja reda på att de va nu på söndag den skulle in så då tyckte ja de va onödigt att göra klart den så tidigt som en vecka före!! och nu sitter jag här och har inte gjort klart den och idag hinner jag inte!! imorgon kanske annars blir de väl söndag, sista minuten som vanligt + att jag har en till uppgift till på tisdag!! jag tycker jag är väldigt säker sådär om jag får säga de själv :)


ikväll ska emil ha fest låter de som, så ska väl dit en sväng tänkte ja :) men blir nog inte så sent.


nä duscha var det!





varje gång jag hör från dig så är det något inom mig som får mig att hoppas
men det där "hoppet" har kommit förut och det försvinner lika fort . tyvärr!

HEJDÅ!

samma ruta, när kliver man till nästa?

när man tappar kontrollen och inte orkar mer vad ska man göra då? jo jag la mig på badrumsgolvet och där låg jag ett bra tag och tänkte, tänkte, tänkte .. blev inte nå klokare av de för jag tänker och säger alltid samma sak men nästa dag så är jag iallafall på samma ruta!!! man försöker men man tappar det lika fort, man orkar inte hur mycket som helst och det gör inte jag nu! försöker vara glad och försöker umgås med dom flesta.. jag har iallafall fått reda på varför mitt humör är upp och ner, tog några år sådär.. men bättre sent än aldrig. dock hade dom vetat de ett tag men inte tagit tag i det? bra sjukvård! det som är jobbigt är att detta kan ta år innan det är över, jag är inte en sån person som kan vänta, utan allt ska ske på engång annars kan de lika gärna vara! typiskt mig!
 
sen är jag så trött på att man ska behöva få dåligt samvete för att man inte dricker så fort de är fest, har nämt de i tidigare inlägg också... varför ska man få det för egentligen? jo för att man blir klassad som tråkig om man inte dricker! varför? att man är där på samma ställe duger inte de? måste man dricka för att man inte ska vara tråkig? det kanske är därför man avstår ifrån att komma ibland, har ni tänkt på det? man ska väl vara glad att man är där och är med iallafall! eller har jag fel då? folk som inte kan acceptera en annans vilja och det som är bäst för en själv är fan dum i huvet! ja faktiskt så är de så!  pratar inte utifrån mig själv nu, för jag vet att de är många som känner lika!


nu ska jag sova.. 



finns stjärnor i årsunda också ...

vaknade runt sju idag och skulle gå ut och gå men nä jag kände inte för de just då så jag strunta i det men ska ut nu istället .. solen skiner och vad passar inte bättre med en promenad? nnä just de! trodde ja skulle till gävle idag på möte men de va imorgon så de va rätt skönt, för hade inte orkat åka in idag iallfall så! är lite rädd för de mötet men de ska väl gå bra ändå! 

ska tatuera mig snart, igen! fjärde nu men sen får de nog vara stopp kanske?! visar sig!! dock vet jag att den här kommer göra sjukt ont, ondare än den på armen så aa om jag inte skrek av smärta sist (vilket var nära) så kommer jag nog göra de nu haha! 

nä nu ska jag ta tag i livet och göra något av den här dagen också..

men


tänkte bara säga att det finns STJÄRNOR i årsunda också.. emil jönsson är en av dom, grattis till honom som har gjort ett kanon bra år, han tog hem den totala sprintvärldscupen, fick ett brons i VM och ja han är sjukt bra helt enkelt! igår slog han northug överlägset i stockholm! har nog inte sett någon lyckligare kille! han är så värd det här och han är ju som sagt världens bästa på sprint!




hejdå

vädret

SOLEN skiner och det är varmt och skönt ute och jag älskar det, humöret blir helt annat för mig när solen tittar fram och vi går mot ljusare tider. men så är det väl kanske för många, att värme och sol gör att man blir piggare och gladare, man ser inte alla problem som så stora som man lätt gör på vintern/hösten.

idag känner jag mig faktist glad (mycket tackvare vädret) och jag klev upp sju eller jag hade ställt klockan på det en gick upp halv åtta för att klä på mig träningskläder och sen ge mig ut på en powerwalk i det underbara vädret! jag börjar komma in i en vana nu, går oftast 5-6 dagar i veckan en timme på morgonen och det är skönt, riktigt skönt faktiskt! på torsdag ska jag börja gå på boxercise fast de är afrikanskdans på samma dag och jag skulle vilja gå på båda så man får se om man orkar det eller så får man variera lite :) 

jag borde plugga men gör jag det? nej det gör jag inte! jag har kollat på uppgifterna men ingen av dom ser lockande ut så jag la ner det, haha bra disciplin på mig själv känner jag! eller så inte.. lär nog skärpa till mig och försöka komma igång, för när man väl kommer in i det så går det ju faktiskt bra och det är rätt roligt och intressant det jag ska göra men ja det är lördag och då ska man inte behöva plugga, eller hur? det är ingen pluggdag!! så tar nog en pluggdag imorgon istället för en söndag är mer en sådan dag!


jaaaha. väntar på att sara ska vakna men det gör hon väl inte än på några timmar kan jag tänka mig haha, så vad jag ska roa mig med tills dess vet jag inte riktigt.. kanske blir en film, har mycket filmer nu. har laddat hem alla pippi avsnitt och även askungen 2 och 3 :D älskar astrid lindgrens filmer och disneyfilmer, sjukt bra!! man känner sig som ett barn igen och ja, jag säger som pippi "jag vill aldrig bli stor" . usch den tanken, på att bilda familj, barn, hus, jobb osv, det skrämmer mig lite! många får barn nu och jag känner att jag också skulle vilja ha ett litet barn :) men samtidigt vill jag bli frisk först, hitta en kille som jag verkligen känner att jag vill dela detta med och sen ha ett jobb så jag kan försörja barnet och mig själv! jag skulle aldrig utsätta mitt barn för att jag inte kan försörja det och ge det den trygghet som jag vill. jag förstår inte vissa som skaffar barn, som inte har jobb, som hoppar av skolan för att man blir gravid, man borde tänka ett steg längre och kanske vänta lite? många yngre skaffar barn, tänk vad ni missar? jaja!

________________________________________

jag ska boka mig en tatueringstid snart tänkte jag, i veckan tror jag! det är som en drog, jag vill bara ha mer och mer! vad jag ska göra säger jag inte utan ni får vänta och se!

blablabla, skriver för mycket så nu ska jag sluta!
ha en bra lördag alla!

tjingeliiiiiing



sötnos och den kanske blir min :)

fredag

veckorna går sjukt fort, de är nästan så att man inte hinner med och nästan så att man glömmer bort vilken dag det är.. men ja, jag klagar inte att det är helg! dock så lär jag plugga ganska mycket under denna helg och det känns inte så lockande men de måste ju också göras, tur att jag gjorde klart två uppgifter idag så nu har jag "bara" två kvar.. 

mickis va här igår och vi hade pluggdag, gick bra och vi kom långt! sen snacka vi massa skit och kolla på film! så skönt att prata med henne, hon förstår mig precis som jag förstår henne! jag älskar dig!

annars då, livet är inte på topp men de får man väl leva med helt enkelt. jag hoppas att det ska bli ändring på det snart. senaste tiden har jag verkligen haft dagar då jag inte vill kliva upp ur sängen och allt käns hopplöst.. jag har tillbringat min tid här hemma i min lägenhet, ensam! jag orkar inte ta mig ut, jag orkar inte umgås, jag orkar ingenting! jag är rädd, riktigt rädd och osäker! som sagt, dom senaste dagarna har varit hemsk, sov bort ett helt dygn, hela tisdagen sov jag! rätt skönt, slippa ångesten och alla tankar för en stund. men ja så kan man ju inte heller leva, att gömma sig under täcket hjälper ju inte tyvärr!

............

fredag som sagt och jag har inga planer för dagen/kvällen, jag planerar inget för jag hinner ändra mig 100 gånger när det gäller att planera! men min syster fråga om jag ville följa med henne och lina ut så får se hur jag gör senare! brukar sluta med att jag stannar hemma haha! men jag måste egentligen komma ut och träffa folk, inte vara så rädd på att stöta på människor, fast de är jag och det är något som jag måste jobba med tror jag.
jag hatar närhet just nu, ingen får komma mig nära och det är jobbigt på ett vis för innerst inne vill jag träffa folk, träffa en kille osv men det går inte.. mina vänner kan jag självklart träffa, dom är det bästa jag har just nu även om man inte umgås allt för ofta (pga mig) så vet man att dom alltid finns där, de är riktig vänskap!

så imorgon kommer min älskade vän hit och tillbringar dagen/kvällen ihop med mig :) sara är en vän jag alltid blir glad av att umgås med, hon är bra sådär hon! ♥ som jag längtat efter henne! synd att hon inte bor här i närheten bara! men dom gånger hon är hem så är det skönt att träffa henne en dag iallafall! jag litar på henne fullt ut, jag älskar dig!

nu ska jag duscha och sen kolla på en film eller kanske lägga lite puzzel :D köpte mig ett sånt för att ha något att göra och det är faktiskt kul!

-

jag saknar två stycken, den ena är madde och den andra är sara. båda är utomlands! madde är i belgien som aupair och sara är i USA :(  jag hoppas dom båda kommer hem snart, behöver dom här hemma hos mig ju! 
NI ÄR BÄST!
  KÄRLEK TILL ER ♥


"du är perfekt som du är" tänk om man kunde känna så!

en sak till, du vet att jag saknar dig!


nu hejdå! ha en trevlig helg!

vem är jag ..

jag har många frågor men inte så många svar på dom frågorna.. största frågan som jag grubblat mycket på senaste tiden är, vem är jag? ja för just nu vet jag inte alls vem jag är och vart jag ska!! jag börjar tro att jag trivs med att vara själv, ensam (alltså singel) och ja jag behöver ingen närhet så som med kramar, pussar osv. jag blir baara rädd av tanken att ha någon.. jag vet inte varför?  tänk om jag alltid kommer känna så? att närhet skrämmer mig.. jag stöter bort folk, är rädd för att släppa in någon på mitt liv, är rädd för att känna och är rädd för att bli kär eller rättare sagt jag har svårt för att bli de tror jag.. eller . hm... mycket tankar och jag vet itne vart jag ska ta vägen med dom.. kanske bara ska leva för stunden, att det helt enkelt är såhär det är just nu, jag behöver kanske vara för mig själv. jag behöver ingen kille bara för att andra vill att jag ska ha de, nää jag kan ju inte bara "ha" någon för att andra ska tycka de är bra, de funkar ju inte riktigt på de viset och tänk om jag inte alls vill ha en kille då? just de! jag kanske vill ha en tjej? vad vet jag? haha nä riktigt så är de inte men ni kanske fattar vart jag vill komma? (eller så gör ni inte de) jag vet itne vem jag är och det stör mig! jag kanske ska sluta tänka så mycket helt enkelt, ja jag kanske ska göra de!!!!

raaaaatattaaaatata.


madde har åkt.. till belgien? usch för henne! varför ska hon dit när jag är här? förstår inte riktigt! eller ja, jag önskar jag också våga flytta på mig, jag kanske ska ta och följa efter? nä de ska jag inte, jag ska gå klart den hrä utbildningen sen ska jag börja fundera vart jag ska ta vägen! jag vill till norge, jag hoppas på det och att mickis fortfarande är taggad på att följa med annars vet jag att jag inte kommer åka, för själv åker jag inte. . fegis som man är.  usch va liten (mindre än vad jag redan är) jag skulle känna mig om jag åkte ensam.  eller så kanske jag skulle växa av att göra något drastiskt, att bara göra de? men jag skulle behöva någon som knuffa mig över kanten så jag hamna utanför min trygghetsgräns. ja för jag har min trygghet här i årsunda/sandviken.

nä nu är de mycke prat... de får räcka sådär för ja tror inte ni fattar och knappt jag heller.. 

aja.

 jag har ään så länge hunnit med en promenad/springtur såhär på morgonen. gick upp 6 för att hinna med de innan skolan. meen så hade jag ingen skola!! kul, nej! så jag gick och la mig igen och här ligger jag nu och ska invänta skidorna som börjar klockan ett, herrarnas 15km!  heja sverige!


SEN DÅ.. att de ska va så jävla svårt att få en katt? jag vill ha en katt!!! en mysig en, en som kommer och kryper upp hos mgi när jag är ledsen, glad, nere och ja helt enkelt jämt!


hejdåå. 

jag har världens bästa vänner, jag älskar er! 

förresten, hade fest här i lördags som ni kanske läste i tidigare inlägg .. de va inte bara en människa här utan 20-25 stycken på 38kvm, yeaaah! riktigt mys, eller?  nä usch, de vart för mycket folk och det gick inte att röra sig här inne men det var trevligt ändå.. när vi skulle gå ut så kände jag att jag inte kan gå ut, jag mådde inte så bra nämligen :D men med en emil som tvinga med mig och lite luft så var jag pigg och alert  och följde med ut.. hade en kanon kväll ute, gick dock hem en timme innan dom stängde.. som vanligt går jag bara utan att säga något haha. gick hem, städade min lägenhet - jag skurade golv, slängde flaskor och donade sen gick jag och la mig. riktigt skönt att vakna upp dagen efter och veta att det var städat så HIGHFIVE på den.. 

nu säger jag hejdå .


RSS 2.0