onsdag

veckorna går fort nu och det är skönt för jag vill ha praktiken avklarad nu.. inge kul att jobba gratis på ett ställe där man kan det mesta redan eftersom jag sommarjobbar där varje sommar!
__

annars så är allt bara jobbigt just nu. jag har ingen ork, all energi är borta! jag vill så mycket men alla mina tankar och ångest tar över, som gör att jag inte kan göra det jag vill. jag önskar att min ångest kunde försvinna redan idag men tyvärr så funkar det ju inte så! men vad gör man då? bara att acceptera att det är såhär! skit jobbigt, ingen livslust alls förtillfället!

känner mig ensam men jag får skylla mig själv för att jag inte tar mig ut eller hör av mig till dom som betyder mest för mig, nämligen mina vänner!  dock har jag varit lite mer social förra veckan, inga långa stunder men har iallafall försökt och det är väl de som räknas?

jag har dock fått lite sällskap nu, fick besök av en katt häromdagen och hon ligger just nu och sover här bredvid mig, sjukt söt! måste bara komma på ett namn, har ni några bra förslag så tycker jag ni ska hjälpa mig!  


va ner på stan nyligen och tröst shoppa! självklart börja de spöregna när jag skulle gå hem! myys!

__

sitter och väntar på pappa som ska hämta upp mig, ska åka ut till årsunda en sväng tänkte jag! bättre de än att sitta här. ska dock hem igen ikväll, bigbrother ska ses och sen ska jag försöka somna i tid för idag sov jag över haha! men de är ju sånt som händer! 



   

söt va? :)


hade nästan ..

glömt bort hur kul de är att leka med barn, dom små får en att släppa allt annat och dom gör en så glad! deras söta kommentarer, när dom kommer springandes och slänger sig runt en och får en kram, när dom vill hålla handen osv, gör en lycklig!

jobbade igår och ska iväg och jobba nu också! 7.30 - 15.30 :) hoppas vädret blir bra, det är så skönt att vara ute då! det ser ut som att det kommer bli en fin dag, så det hoppas vi på! jag jobbar dessutom på mitt gamla dagis i årsunda, min dagisfröken som jag hade är kvar än hehe så det är lite kul ändå! så sa hon såhär till barnen "malin är mitt gamla dagisbarn, och hoon var .... ) då trodde man ju att hon skulle säga att jag var en riktig busunge, för det var jag, gjorde allt man inte fick haha! men hon sa inte så som tur va :p

nä nu måste jag gå, ha en bra dag i solen!


 

måndag

ska snart gå till skolan och avverka tre timmar, 9-12! sen ska jag cykla ut till årsunda :)
och ha praktik 15-21! jag ser inte framemot något av det...
men de lär väl göras som allt annat här i världen!

så det blir inte så mycket mer jag ska göra under denna dag.
när jag kommer hem lär jag nästan lägga mig och sova direkt
för börjar 7 imorgon .. tur jag inte går så jätte långa dagar ändå.


nä nu ska jag göra mig klar och sen gå och möta upp mickis :)



ge mig lite sommar nu tack.

härliga måndag

ny vecka, nya tag, nya mål och nya förhoppningar.  
och man börjar dagen med att kliva upp klockan fyra som vanligt.
riktigt underbart att slå upp ögonen då, solen skiner och det är 20+ ..
det är de inte men de hade kunnat vara så.

vill ha helg nu direkt men det går ju icke, får vänta fem dagar till men det går fort!
hoppas dom ringer från jobbet idag så att jag får jobba.
ska snart ut och ta en promenad i det mörka, skönt såhär på morgon det!
imorgon börjar min praktik, vill inte .. jag kan redan det där, så det suger att behöva göra det. 
hade lätt kunnat gjort det om jag tjänade pengar, för att göra samma jobb som dom som jobbar där är skit.
blir ju inge klokare av att vara i årsunda heller eftersom jag kan det mesta där. meen det är trevliga människor så egentligen klagar jag inte, bara på att jag får slita lika mycket men utan betalt. blää!

ska cykla ut även för jag vägrar att åka buss. så 1,5 mil dit och 1,5 mil hem blir skönt :) träning på köpet!


sovit i årsunda fredag och lördag hos mamma & pappa, dumt! ska försöka låta bli det nu, ska försöka låta bli att hälsa på, iallafall för ett tag! det blir bara fel och jag tappar kontrollen och det är det värsta som finns, det finns inget stopp och det hela slutar med panik och ångest, inget man vill och så länge det händer så är det ingen idé, hemskt men sant! men jag vill inte tappa kontrollen, jag vill ha kontroll, fast helst vill jag kunna leva normalt utan alla måsten och tankar som gör mig helt knäpp.

åkte hem från årsunda igår och då blev det innebandy tittande, synd att mora blev utslagen! efter matchen gick jag ut och gick med mickis, sen en solning och sen tog jag bilen och åkte ut till årsunda igen men denna gång för att kolla på film med mina underbara vänner, ska försöka börja umgås mer med dom, för trots allt så är det dom som får mig att må bra, så jag förstår inte varför jag håller mig borta från dom? eller gör jag de? aja.

om det inte blir jobb idag så ska jag ut och gå med mickis senare och sen skulle emil komma hit för att se på big brother som vi missade igår pga filmen. tur det finns repriser! dock kunde vi inte hålla oss ifrån att kolla vem som åkte ur haha!´

nämen snart vaknar väl ni också så jag hoppas ni får en bra dag.
hejhejhej.


dont stop believing

hejhejhej.

har varit vaken sen fyra och ja det är ju inge ovanligt längre hah!
har suttit här och ändrat lite på designen och det får duga så länge.

just nu är jag ute i årsunda och hälsar på hos mamma och pappa men ska snart ta och åka hem till mig.
jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag ska nog åka in till valbo en sväng :) ska försöka få med mig maria också så jag får sällskap! annars händer det nog inte så mycket mer idag vad jag vet än så länge men har inte heller kollat upp vad dom andra ska göra, klockan är ju inte så mycket än..

nä nu ska jag ta och röra på mig.
ha en bra lördag.


godmorgon

har inte sovit nå bra inatt, somnade tolv och vaknade tre och sen dess har jag varit vaken.. fattar inte hur jag kan sova så lite och ändå är jag pigg hela dagen och inge trött på kvällen!? konstigt det där men vad gör det om hundra år, sova kan jag göra när jag blir gammal!

ska till gävle halv tre och ha mitt samtal och innan det så hoppas jag att jag får jobba :) har nämligen fått börja jobba på dagis och det är sjukt kul faktiskt, underbart att få vara med barn, jag älskar barn!! dom ger en sån energi och man blir så himla glad av dom! i onsdags när jag jobba så spela jag fotboll med några grabbar som var hur söta som helst.. blev utfrågad om jag var gift, om jag hade kille och om jag hade barn haha! när jag skulle åka hem så fick jag massa kramar och slängpussar haha, bara en sån sak gör en lycklig!

om jag inte får jobba så ska jag iväg och träna med sara senare. skönt ska det bli!
ikväll ska jag förmodligen se film och bara mysa! det är en perfekt fredagkväll det.




dom här lapparn fick jag av en av killarna, hur sött är inte de? :)

ha en bra fredag allihop!
tjingeling.


jag vill kunna leva ett normalt liv,
ge mig ett, helst för flera år sedan
när ska det ta slut? när ska det vända?
kommer det någonsin att vända?
just nu känner jag att det inte kommer det
det blir motgångar på motgångar
när man tar ett steg till en ny ruta så trillar man ner lika fort till samma ruta där man va
och man får börja om, jag orkar inte börja om hela tiden, det tar på krafterna
min hjärna orkar inte tänka, det finns bara en sak som tar upp all min energi




broken heart

att inte kunna bestämma, att inte kunna se
att inte kunna veta vem man egentligen är
det som finns inuti huvudet ger en förvrängd bild av mitt jag
att vara osäker och svag, att leva dag för dag
jag vet vad som saknas, trygghet och styrka
det är någon i mig som jag är tvungen att dyrka
jag måste följa regler fast jag vet att det är fel
att inte våga bryta, att inte se det klart, att inte ha det



den vackraste stunden i livet var den när du kom

ja faktiskt så va det så men samtidigt den jävligaste också tror jag.
det hjärta som skulle bli ditt på något vis, fryser nu sakta till is.

____

jag hade en u n d e r b a r fredag, den dagen jag väntat på så länge! men var det bra? jag vet inte. eller jo det var de men ja på olika vis det där.. skitsamma, hade en bra dag iallafall och det är inte alla dagar som är bra så det är bara att tacka och taemot när dom kommer!

igår umgicks jag med min mamma hela dagen och vi hann med ganska mycket :)
- var till gävle och kolla på blommor haha
- owe jansson
- valbo
- köpte inflyttningspresent till carro
- forsbacka till mia
och sist men inte minst så blev jag biten av en hund :)

mamma släppte av mig hemma och jag la mig på soffan, var inte alls taggad på att göra mig klar för att åka till carro på inflyttningsfest men sen kom sara och då gick det lättare. vi både skulle vara nyktra, vi kom dit och då ändrade jag mig så jag tog ett glas vin av carro men ångra mig då igen så det blev inge hahah! skulle gått ut också men sket i de också, bara små ute, dom som nyss fyllt 18 (även om jag själv kanske ser ut som 18 haha) och jag känner mig för gammal fastän jag bara är 21..

idag är det söndag och jag hade ställt klockan på halv sju? dum i huvet! ja faktiskt.. men jag kom ju upp i tid iallafall eller de gjorde jag inte heller, låg i sängen till 9 sen la jag mig på soffan så har inte kommit upp än men ändå! vad ska man göra idag, på en söndag? jag kanske ska ta en promenad ner till jernvallen och kolla på lite fotboll? fast jag vet att jag kommer frysa och bli arg pga det så kanske inte ska utsätta den jag får med mig för det? kanske jag ska åka hem till årsunda eller till järbo? fast jag vill gå på bio också "hur många lingon finns det i världen" vill jag se! svårt att bestämma vad man ska göra, då brukar det oftast bli så att jag blir hemma men kanske ska bryta den tränden? 


ge mig vår och en asfalt som är torr så man kan åka inlines och spela inlinehockey :) kanske längtar sjukt mycket till det!! och ett extra + är att man kan klä sig mindre, sitta ute, grilla och man mår så mycket bättre av värme och sol, iallafall jag! 






  hejdå!


RSS 2.0