30 september

hösten är vacker när de är sånt väder som de har varit hela veckan! de är så mysigt att gå ute och strosa runt när solen skiner och de är lite små kyligt, de är så en riktig höst ska vara :)

fick ett väldigt fint besök igår av min vän emil :) han är världens bästa - att han tar sig upp hit för att hälsa på visar ju vilken fantastisk vän han är och jag behövde verkligen de! berättade för han när han kom att även att henke va här så vi ringde han så han kom och gjorde oss sällskap! vi gick runt på stan hela dagen, käka och sen på kvällen gick vi på bio, "wall street" hette filmen, varken jag eller emil fatta särskilt mycke av den, men va gör de då!? har man bra sällskap spelar de ju ingen roll! efter filmen gick jag "hem" och kollade på idol och måste bara säga att jay smith är kung! dock har jag fler favoriter och vet inte vem jag ska hålla på riktigt än! alice, olle, jay, jimmy och linda är dom jag gillar och någon av dom kommer vinna!

__________________


idag ringde klockan som vanligt strax före 8 så då vare bara att kliva upp, dock inga problem med det för jag börjar bli van med tiderna och de är riktigt skönt faktiskt, för man hinner med så mycket mer om dagarna och det är också ett + att jag är van med det nu när jag ska börja plugga- ja ni hörde rätt, jag kom in och jag är överlycklig, ÄNTLIGEN! så jag börjar den 6e okotber :) nu är det bara en lägenhet som fattas eller om jag blir kvar hemma, har svårt att bestämma mig om de är värt att ta studielån för ett år eller om jag ska bo hemma och spara pengar och flytta efter jag är klar med utbildningen!? ja de visar sig!

har varit på pulsing, gruppmöte och enskilt möte idag så har haft lite att göra precis som dom andra dagarna här! jag trivs så bra och egentligen vill ajg inte hem men tyvärr så måste jag åka hem imorgon... sen träffa jag emil och henke igen, vi tog ne promenad till sjön och satt oss där och prata lite innan de va dags för emil att dra sig hemåt!

nä nu ska jag slå på en film och sen invänta dagens idol avsnitt :) bjuder på några bilder också! 


    

                               

dom här fina blommorna fick jag igår av emil och hans mamma :) ♥



26 september

söndag idag och imorgon är det dags för vecka 2 och det ska bli skönt att få komma dit igen, jag har längtat! släppa allt här hemma är rätt skönt ibland!


helgen har för övrigt varit mycket bra! i fredags så var jag till farmor & farfar för att farfar fyllde år, det var en mysig fredag med släkten! va kvar där till 10 -halv 11 sen åkte jag hem och städa mitt rum, städa i över 2 timmar så de gjorde ja bra, behöver ja inte städa på några månader igen haha!  igår så va det dags för festen som vi väntat på, kim har fyllt 20 så det firade vi igår! det blev en kanon kväll eller ja min slutade klockan tolv för då kunde jag inte bete mig längre så jag knallade hem utan att säga något så imorse när man vakna så hade man 15 missade samtal och 7 sms! men de skiter man ju ;)  hann bara lägga ner huvudet på kudden så sov jag som ett litet barn och vaknade imorse klockan tio, så sömn har jag fått! 

idag så hade jag tänkt ta de lugnt, bara vara hemma och packa lite och kolla på film men kom sen på mig själv att jag ska åka upp till järbo för nemo fyller ju år, egentligen fyller han imorgon men då är jag inte hemma så jag får fira han lite tidigare så jag måste iväg och köpa present till honom och sen ta mig upp dit och krama honom grattis! sen så lär jag hem och packa, ska till emil också för han har laddat hem fler säsonger av tre kronor till mig för min dator ville inte ladda hem fler än 3 och jag måste se mera, är helt fast! han är gullig han, min vän emil :) ♥


jag älskar verkligen mina vänner, finns inget bättre än dom! ♥


nä dags att stänga ner här nu, ha en bra söndag nu för de ska jag ha!


20 september

aa redan är det den 20e september och snart bär det av igen, SKÖNT!! åker gärna idag eller helst igår för jag vill tillbaka, de va så mycket bättre där än här!


idag har jag varit ute på en powerwalk med ida, 9 km gick vi- bra gjort!! det var underbart väder idag också, love it! in i duschen efter de och sen vidare mot sandviken för att lämna in lite cvn, så bara hoppas på att det gick bra, extra jobb hoppas jag på till att börja med i alla fall eftersom jag kanske kommer in på utbildningen jag sökt! pengar behövs, framförallt nu när jag har tänkt åka utomlands, har nämligen tänkt åka iväg till thailand (jag & lisa) i januari/februari och då lär man börja spara i tid och de har jag faktiskt gjort, säger inte bara att jag ska göra de som alltid annars utan jag har faktiskt lagt undan pengar nu varje månad! när man verkligen vill något så går de mycke lättare att spara också och man köper inte sånt som man annars jämt köper, exempel på de är K L Ä D E R.. utan nu lägger ja de på något som jag verkligen velat göra länge!

menmen, nog om det nu ska jag lägga mig och kika på tre kronor, kollade på de inatt så somnade inte fören halv 7 imorse och gick upp 10 så har inte blivit så mycket sömn, men de skiter man ju i! får hoppsa jag somnar tidigt ikväll istället!


hejdååååå.



duktig jag är :)


16 september

Kolla vad jag kan! 

Skriv ditt namn med lillfingret: malin
Skriv ditt namn med armbågen: malin
Skriv ditt namn med pannan: kmnqaO899HUYY
Skriv ditt namn med foten: maklimn
Skriv ditt namn med näsan: mao9n


HEHeheheheheh


15 september

hej och goddag!

har varit uppe sen halv 8 och har hunnit med en powerwalk på 7,5km, var jobbigt att ta sig ut men när jag väl va där i spåret så gick det bra och nu såhär efteråt så är det underbart skönt och sen har man hela dagen fri!! har duschat och ätit frukost så nu ligger jag i sängen igen, tänkte sova lite men ångra mig :) bättre att jag somnar tidigt ikväll stället! 


igår va jag till skolan och kolla upp lite saker och det ser väl inte så mörkt ut, så jag hoppas på det bästa just nu! sen efter de var jag och mimmi upp till högbo och gick 7,5an :) mysigt sådär!

annars då, helgen var trevlig :)

i fredags va jag uppe i järbo med lisa & sandra ett tag, vi kika på idol och sen gick vi ut på en promenad för att möta upp kristin :) efter de så åkte jag och sandra mot sandviken, släppte av henne hemma hos sig och jag åkte hem till mitt årsunda! 

lördagen såg ut såhär på ett ungefär: var först in till sandviken och kollade på korpmatch (semi) som grabbarna vann och gick därmed till final som spelades på söndagen! kollade sen på a-lags matchen, årsunda - kungsgården som slutade 2-2. sen efter det vart de lite fest hos kim för han fyllde 20, men vart inte så långvarig där för jag följde med carro och sara in till sandviken för att mysa lite med dom i carros nya lägenhet, vi satt ute på hennes inglasade balkong med tända ljus, vi satt och snacka skit och drack vin, hur mysigt? grymt mysigt! sen kom även lisa dit :) efter mycket prat så som bara vi tjejer kan så åkte vi ner mot stan, jag och lisa gick ut och kvällen slutade bra! tack för det =)

när jag vaknade i söndags så var man inte på topp men de är sånt man får ta! jag gick i alla fall upp och gjorde mig i ordning för att åka till sandviken för att kika på korpfinalen som grabbarna skulle spela och dom vann även den, GRATTIS! efter den så åkte jag till järbo och var där ett tag tills ja skulle tillbaka till årsunda för att äta seger middag med "team kundvagn" (korplaget) på wallis! lyckat :)  sen vart de att åka hela vägen tillbaka till järbo igen för att kolla på film med lisa, klockan vart sedan 11 och jag började röra mig hemåt!

de va min helg :) den har varit bra och jag är mycket piggare nu känns de som men ska inte ropa hej än för än är det bara "början"!

_________

nu ska jag ta mig upp ur sängen för att gå ut och gå med vovven sen vänta på att mamma kommer hem med bilen så jag kan ta mig härifrån! lämna brev på posten, sola och sen åka upp till järbo och vara barnvakt till theo!



9 september

dagarna knallar på och det går bättre än jag trott och jag är stolt över mig själv! jag trodde aldrig jag skulle komma såhär långt men jag tänker framåt, för vad vill jag med mitt liv? jo jag vill må bra, jag vill ha familj, jag vill jobba och jag vill kunna leva ett "normalt" liv och en dag blir det så och jag tänker just nu att jag faktiskt är värd det, jag är värd att få må bra men min osynlige vän tycker inte alltid desamma! det är då allt bara rasar och jag ser ingen mening med nånting!! men de är också då jag lär ge mig själv en smäll och tänka om, det blir ljusare dagar, det är bara att kämpa på för jag har viljan och styrkan så en dag kommer jag förhoppningsvis stå där och må bra! jag kan då tackla bort min ångest och min osynlige vän har inte längre något att säga till om!! jag har förstört så många år av mitt liv, det är dags för förändring nu!! kom och tänka på att jag har behandlat/behandlar mig själv så illa,  är/var det värt de? :s jag har förstört 7 år av mitt liv!! sjuuu år?? de är helt sjukt att man utsätter sig själv att leva med något sånt här så länge och de är förns nu jag fått upp mina ögon och verkligen fattat de allvarliga i det hela..  jag insåg att jag inte var stark nog för att klara av det här själv för jag trilla alltid tillbaka..

om det du gör inte fungerar - gör något annorlund.
det är nu det jag ska prova, jag har aldrig kunnat göra de som jag gör nu och jag är stolt att jag kan även fast det är jobbigt! det jag håller/ har hållt på med gjorde att jag mådde bra (trodde jag) men det fungerar inte i längden, man måste hitta en lösning och jag tror att jag har hittat min! jag måste ge det en chans i alla fall, vad kan hända? fungerar det inte får jag väl gå tillbaka igen till mina gamla rutiner, jag vet ju hur man gör?! men förhoppningsvis är det väl inte de jag vill!? NEJ!! jag vill kunna leva utan en massa MÅSTEN och känna att jag duger som jag är! det kommer ta sin tid men det är de värt!

jag är så glad att jag insåg att jag vill ha hjälpen och att jag ÄNTLIGEN fick den!! jag är tacksam för att jag har en sån stöttande familj och vänner! utan er hade det inte gått!





har varit ute på en promenad nu på morgonen i det underbara höst? vädret! solen skiner och musiken va ljuvlig i öronen denna morgon! en bra start på dagen helt enkelt :)

ska snart ta och hoppa in i duschen för att sedan åka mot sandviken, ska söka lite jobb och så! jag vill ha något att göra på dagarna, klättrar ju på väggarna här hemma! 


ha en bra dag :)

/ malin



min andra halva - jag älskar dig över allt annat, utan dig är jag inte hel! ♥

<3

tänkte bara säga att jag har världens bästa vänner!!



1 september

kvällar/nätter är det värsta jag vet, i alla fall när man är ensam!

jag kunde inte somna i natt!! och det är då man får alldeles för mycket tid över till att tänka, tänka på alla "fel" man gjort under dagen och att man måste göra lika nästa dag och nästa och nästa och nästa. vissa tror att det är enkelt, men ni har så fel för det är inte enkelt!  men en dag kommer det vara lättare och jag kommer nog inte förstå varför jag gjort som jag gjort i så många år, samtidigt som jag kommer få dom dagar då jag tänker tillbaka och att jag ska dit igen men då kan jag kanske hantera det. allting har en början men också ett slut, det är de slutet jag ska finna i det här!


....


ska gå ner på stan en sväng nu och kolla om jag hittar nå roligt att göra :) 




 


RSS 2.0