saknar

åh jag saknar denna lilla plutt :( vi lånade hem en hund i en vecka ungefär för att prova på hur det var och jag kan säga att det var jätte mysigt :) han var så snäll och lugn!! men en hund får vänta lite, för först ska våran egna lilla prins komma :)!


jobbjobb

sitter på jobbet och har det rätt så lugnt:) slutar sju imorgon bitti så det är några timmar kvar!

idag har jag varit ute och gått en timme, lagat matlådor till hjärtat, målat klart i lillens rum och gjort tacogratäng :)

de som är skönt är att målningen är klar, så nu kan man äntligen göra det fint där inne :) fick ihop sängen idag också med hjälp av perra, för hade ja gjort de själv så hade ja aldrig kommit på hur man skulle göra haha! så nu längtar jag tills jag slutar så jag kan åka hem och börja fixa lite :) borde kanske sova också men då sover man väl bort hela dagen och på kvällen hinner ja inte för då ska vi på bio, myys! :)

men finns ju fler dagar! dock så ska de ju bli fint väder så kanske ska passa på att sitta lite i solen så man får lite färg nu när man inte kan eller kan de kan jag men jag vill inte sola solarium för lillens skull :) men blek de är man och de är jag inte van med :D men jag bryr mig inte så länge han där inne mår bra! :)

innan ja åkte till jobbet idag va jag in på Statoil, skulle köpa något att dricka och en korsordstidning till inatt! dom hade fått in nya sorter och den ena (har inte smakat den andra än) va riktigt god, den heter LOKA päron&pitanga :)


nu ska ja fortsätta jobba, ha en trevlig lördag för det har jag! förutom att jag hellre hade legat hemma i sängen med min fina kille :)


25 april

dagarna bara springer iväg och imorgon är det bara 8 veckor kvar :) längtar!!

vi börjar bli klar i rummet också eller ska köpa ny färg idag och måla de sista sen så kan man börja inreda :)) kul ska de bli!

vi har lånat hem en liten vovve också för att se hur det är och hur det funkar :) mysigt är det, han är så snäll så! just nu ligger han här bredvid mig på en egen kudde :D men vi ska nog vänta med att köpa en hund tills våran lilla prins har kommit för det blir nog mycket tid att tillbringa med honom skulle jag tro ;) vilket jag absolut vill göra, vill att du ska komma nu, älskade älskade du <3

har varit ute och gått idag, 8,5km blev det :) fick ont i ryggen så kanske inte ska gå så långt nu när det börjar närma sig, så får vänta tills han där inne i magen har tittat ut ;) så kan jag gå längre sen:)! har inte gjort så mycket mer faktiskt eller jag och mitt bästa har spelat yatzy, mysigt !! nu kollar jag på eva & adam och ska sova sen, så godnatt säger vi nu!


dålig dag

hatar dom här dagarna när man känner sig så jävla ful och äcklig.. man vill inte göra nått och man vill inte klä på sig för inget passar tycker man!! har inte gått upp speciellt mycket under graviditeten så kan ha alla kläder men man känner sig ändå ful i allt!! man orkar inte fixa sig för man blir bara fulare så då är det lika bra att vara hemma! fast egentligen är de ju inte så men de känns så just då.

jag vill bli klar med skolan, jag vill få rummet klart och jag vill att min lilla prins ska komma!

jag vill umgås så som jag gjorde tidigare men jag vill ändå inte för att de känns såhär!

skit dag!


04.09

natten har gått väldigt fort fast det har varit väldigt lugn! jag har hunnit med och läst lite till provet på fredag, jag hoppas de kommer gå bra!

är inte nå trött heller fast ja varit vaken sen 9-10 imorse och vid den här tiden när jag jobbar natt brukar vara värst men nä, jag är pigg och slutar om 3 timmar :) då ska jag hem till mamma & pappa en sväng sen hem och sova någon timme innan jag ska träffa min syster :) <3


nattjobb

skönt med nattjobb ändå för man får rätt så många timmar :) men ibland är det segt för tiden går inte så fort när det är lugnt!! tur man har väldigt bra arbetskamrater :)!

idag har vi varit hem till pers mamma och ätit mat och kollat lite på let's dance tills jag lära åka och jobba! har jobbat hela veckan så imorgon och söndag är jag ledig :)

imorgon ska jag träffa syrran, gå på stan och bara umgås :) sen är de hockey, final 3 av 7 och Brynäs leder med 2-0 i matcher så bara att hoppas dom tar hem den tredje imorgon och sen på söndag tar hem guldet! :D vi ska även grilla imorgon, inviga våran nya grill!

nu ska jag jobba vidare, ha en bra kväll!


....

kan inte somna om.. somnade strax innan tio och vaknade tolv och sen dess har jag legat vaken!! så ska man iväg och jobba klockan sju så lite sömn till behöver man väll, eller? hjärtat jobbar natt och jag hatar de, så ensamt! han kommer hem vid halv 6 - 6 så då tänkte jag ta mig en långpromenad innan jag går till jobbet :) ska bli skönt!

jobbade igår 9.15-16.00 och ska jobba idag 07.00-15.15 sen har jag ett pass kvar innan jag får vara lite ledig eller ledig och ledig, måste plugga under helgen om ja inte hinner göra klart det imorgon! det blir ett nattpass på fredag, 21.00-07.00 och jag hoppas jag får jobba med marianne och gunilla!!:)

snart är skolan slut och kommer även jobba mindre så då kan jag lägga all energi på att bara fokusera på den lille i magen :') vill att du ska komma ut men är lite tidigt än + att det kan vara bra om jag hinner klart med skolan innan, så du får vänta lite till men sen är det bara att komma :D vi längtar så efter dig älskade älskade du! <3

de är snart bara 10 veckor kvar, sjukt va fort de går!! snart kommer även Malin hem igen från USA, i slutet av maj , som jag längtar!! vi hann aldrig ses när hon va hem sist men nu kommer hon stanna hemma när hon kommer hem denna gång så de är skönt :)) ........ och när mallan kommit hem så är det bara en månad/4 veckor kvar tills våran lilla prins kommer :') LYCKA <3


ska kolla på big brother nu eftersom jag missa de tidigare sen måste jag kanske sova en timme eller två!! godnatt och hade så bra alla :)


annandag påsk

började denna dag med att bli väckt tio i sju av jobbet som frågad om jag ville jobba! de ville jag såklart så de va bara att kliva upp och åka iväg, så nu sitter jag på lunch och slutar om en halvtimme! :)

bra att man fått jobba under påsken, bra pengar! ska försöka jobba så mycket som möjligt i april och så får vi se hur mycket jag kommer orka i maj, de är bara att jobba på så länge jag kan!

hinner hem och duscha sen ska jag till Valbo och träffa sara en sväng :) ska hinna plugga lite också hade jag tänkt!


nu ska ja ut och jobba lite innan jag får åka hem. ha en bra dag!

__

jag älskar dig per strand, du är allt för mig! <3


bilder

tänkte bjuda på två bilder
bild 1: v.28 + 3 (29)
bild 2: skötbordet som jag målat om till vitt


glad påsk

påsken är mysig, de är då man känner att våren är påväg! :)

dock så ska vi inte göra något speciellt eftersom båda jobbar! men igår va vi iallafall till pers moster, dom va borta så vi vart dit bjuden av Amanda & Andreas och Anton (Amandas bror/pers kusin) på grillat, MUMS! så de var första grillningen för i år :) de va jätte trevligt, så tack för en trevlig kväll! vi kom hem strax efter tio eftersom per skulle upp och jobba 12timmars fm, så han åkte för en timme sen ungefär!

har svårt att somna om men ska göra ett försök innan jag själv ska iväg och jobba! ska även hinna måla klart ena väggen i lillens rum innan :) jobbar till åtta ikväll, på dagis! bra pengar idag eftersom de är storhelg! :D


imorgon jobbar per lika igen och jag ska till järbo och träffa lisa hade jag tänkt och sen hitta på något mysigt med min älskling! :) <3 fast han vet inget om de än ;p

__

nu ska ja kolla på "svensson svensson i nöd och lust" och försöka somna om!

ha en trevlig påsk/helg allihopa för de ska jag ha!


hejaaa!!

bra brynäs!! nu gäller det bara att vinna på tisdag så är vi i final!!

sitter på jobbet just nu och har rast, slutar om 3 timmar och då ska jag hem och börja måla tror jag, beror på hur trött jag är :) bb ska jag också se så de kanske inte blir nå målning förrän imorgon!

snart är de påsk, jag hoppas jag får jobba mycket :))

__

puss på dig mitt hjärta, jag älskar dig perra! <3


RSS 2.0