om sanningen ska fram..

så kan man säga såhär att det är onsdag och jag mår faktiskt helt okej ändå, just i detta tillfälle. jag ska snart iväg och jobba i kungsgården, skojskoj! tur att det är bättre väder idag än va det var igår! ska ta med mig flera tjocktröjor för förmodligen kommer vi vara ute idag när solen skiner men jag fryser ganska lätt så det är lika bra för annars kommer jag nog inte vara på så bra humör, för jag hatar att frysa! slutar halv 5 och efter det ska jag iallafall åka inlines och gå på promenad.. skönt!


hade en bra kväll igår, va ute och gick med lisa och självklart så gick vi olika vägar så hon gick hem till mig och jagh em till henne haha! men det vart ju en längre runda så de kvittar väll, gick en mil ungefär :) duktiga vi! sen vart det filmkväll och kom hem runt 3 så va ganska trött imorse men vad gör de då!? inget.

imorgon ska jag på bio! längesen man va på det så de ska bli kul! :)

nästa vecka får jag mitt nya sällskap, mys!!



nu måste jag rusa.
ha en bra dag!

en värld full av liv

somnade halv ett och vaknade halv tre .. två timmars sömn är inte nå bra när man ska iväg och jobba 8timmar men det är sista dagen för denna vecka så det ska nog gå bra ändå! annars idag vet jag inte vad jag ska göra eller jo jag ska kolla på hockey, sverige - tjeckien (semifinal) , dock vet jag inte med vem än men det löser sig alltid.. är även sugen att åka till hofors för att kolla på årsunda när dom ska spela men tror inte det blir så.

ska ha praktik lördag och söndag för att jag missat så mycket pga vissa omständigheter.

är lika bra att vara vaken tills jag ska gå upp.. jag har ingen bil heller så antingen måste jag cykla eller åka buss ut till årsunda.. lutar åt cykeln men vi får se hur min träningsvärk mår när jag kliver upp (om jag kommer upp), så får vänta tills dess för att se om jag orkar cykla. men regnar det så blir det bussen.

nä blir en film nu.
ha en trevlig helg!



att få träffas igen, det spelar ingen roll när å var bara jag får träffa dig igen.


jag har ingen kontroll men det är okej att spåra ur

idag har jag jobbat 8-16 med mina mysiga barn!! en unge slog en spade i huvudet på en annan fröken idag haha eller ja man ska väll itne skratta men det såg rätt kul ut lär jag säga!! aja, åkte hem direkt när jag slutat och sen var det bara iväg på träning.. jag och nattis har bestämt oss för att börja gå på olika pass på badhuset och idag gick vi på box och som det var jobbigt men det är bara skönt! så har inte jag träningsvärk imorgon så ska jag aldrig mer träna! det gick iallafall bra och det var sjukt kul!!

hade en mysig kväll också så nu ska jag släcka ner och sova för imorgon är det jobb igen, samma tid!


godnatt.


den första kärleken är den djupaste

hejhallå.

dålig uppdatering men har inte haft tid eller ork till att blogga men tänkte skriva ett inlägg nu.

praktiken är slut eller ska göra två dagar till för att få ihop timmarna annars jobbar jag på!
det är roligt och skönt att ha något att göra om dagarna :) barnen är så mysiga och dom förgyller
faktiskt dagarna, så jäkla söta är dom! ibland önskar man att man har en egen liten mysig kille/flicka
men det kommer med tiden det också får jag hoppas :)


fått sommarjobb på vallgården (kanske jag redan sagt haha) och börjar v.25 - 32 så hela sommarn där :)
jag är glad över det för ju mer jag har att göra om dagarn desto bättre! hoppas även på att få jobba midsommar!

skolan är snart slut och då är första terminen klar :)

nä nu ska jag ta cykeln till min kusin för vi ska ut och powerwalka, skööönt! sen efter det ska jag nog kolla på hockey (kvartsfinal) med någon som är intresserad och vill göra mig sällskap! sen ska jag SOVA i tid för inatt somna jag inte förrän fyra men va inte trött när pappa ringde och väckte mig klockan sju men jag är däremot väldigt trött nu efter att ha jobbat hela dagen, jag började 8 och slutade 16 men med det här vädret är det så jäkla skönt för man är ute hela dagarna! :)


juste, har även hittat en kattunge så den får jag nästa vecka, myys! så då har jag två men den ena kommer ju och går lite som hon vill men det är mysigt med sällskap!

nä som sagt, cyckeln väntar!
tjing!








RSS 2.0